08.09.2009. / 16:42

Autor: Andrea Belin

Što piše, a što zapravo misli vaš on-line partner

Ne vjerujte baš svemu što vam je napisao jer je velika vjerojatnost da je većina toga, u najmanju ruku, netočna. Srećom, psiholozi su objasnili što se krije iza najčešćih fraza koje muškarci govore o sebi

Malo tko je na chatu do kraja iskrenMalo tko je na chatu do kraja iskrenSve je više osoba koji idealne partnere traže preko interneta. Ovakav način komunikacije naročito je zanimljiv muškarcima jer je put do ženskog srca putem interneta kraći i jednostavniji.
Prije nego pripadnika jačeg spola, kojeg niste vidjeli nikada u životu, uvrstite na listu favorita, a nakon nekoliko dana dopisivanja odete i na spoj, morate naučiti neke znakove upozorenja!

1. "Volim samostalne žene"
Ako vam je u neko doba dopisivanja priznao da čezne za samostalnom ženom, budite sigurni da se dopisujete s muškarcem kojemu je najvažnija stvar na svijetu druženje s prijateljima. Ukoliko vam kaže da voli popiti piće, imate posla s pripadnikom jačeg spola koji je većinu tjedna pod utjecajem alkohola.

2. "Staromodan sam"
Ovakva izjava otkriva muškarca koji u dvadeset i prvom stoljeću smatra da je ženi mjesto u kuhinji. Ako želite biti vječna kućanica, ovo je idealna muškarac za vas.

3. "Zabavan sam"
Postoji mogućnost da je zaista riječ o muškarcu s kojim vam nikada neće biti dosadno, ali s druge strane možda je to jedan od najdosadnijih frajera koje ste upoznali u posljednje vrijeme. Koliko ima smisla za humor saznati ćete tek kada ga upoznate.

4. "Tražim curu koja brine o sebi"
Ukoliko više nikada ne želite odjenuti trenirku, pronašli ste muškarca iz snova. Puder ćete s lica skidati samo prije spavanja, a ista je stvar i s cipelama na visoku petu.

5. "Treniram nogomet"
Vikendom ćete uglavnom gledati utakmice pred televizorom.

6. "Nisam za ozbiljnu vezu"
Kada na mail dobijete poruku ovakvog ili sličnog sadržaja, budite sigurni da je zainteresiran samo za seks. U ovom slučaju veza ne dolazi u obzir. Ukoliko vam se interesi podudaraju, što prije dogovorite susret.

7. "Trenutačno sam između dva posla"
Muškarac "između dva posla" nije zaposlen i trenutačno prima naknadu Zavoda za zapošljavanje. Ako vam cijelo vrijeme šalje poruke, velike su šanse da se uopće niti ne trudi pronaći novi posao.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika