09.09.2009. / 21:53

Autor: Nacionalova redakcija

Dolores s Dikanom u Švicarskoj: Nikad nisam bila toliko voljena

U svoju vikendicu u Alpama je ovih dana Josip Radeljak odveo svoju novu odabranicu Dolores Lambašu (28) koja je toliko oduševljena da se naprosto morala pohvaliti i na facebooku

Dolores LambašaDolores LambašaJosip Radeljak Dikan (64) čini se ima isti obrazac zavođenja svih žena: pozivi na večeru, poklončići, odlazak na njegovu jahtu, a potom ako mlada dama još nije dovoljno fascinirana obavezno slijedi odmaranje u njegovoj vikendici u švicarskoj Crans -Montani.

Tamo je ovih dana odveo i svoju novu odabranicu Dolores Lambašu (28) koja je toliko oduševljena da se naprosto morala pohvaliti i na facebooku. Tako je glumica napisala:

«Ne sjećam se da li sam ikada u životu bila ovako voljena..pažena i mažena.. Tako sretna,slatka,zanesena..tako Žena ! Osluškujem pjesmu povjetarca,zaljubljeni,tihi šum jesenje crvenog lišća i promatram vrhunce Alpa i pahuljasto Nebo kako se gurkaju i... grickaju na SvijetloPlavom Obzorju.. Ljube se,grle.. Može im i biti..»

Doduše, probitačna Šibenčanka se izljevima ljubavi razbacivala i kada je bila riječ o Ivi Gregureviću i Frani Lasiću, pa ovakve rečenice za nju i nisu nešto neobično.

Do kada će par ostati tamo nije poznato, no pitanje je tko čuva Radeljakovu kći Lanu (9) kojoj je ovaj tjedan počela škola.

Vezane vijesti

Burne ovacije za Aung San Suu Kyi u Ženevi

Burne ovacije za Aung San Suu Kyi u Ženevi

Čelnica mianmarske oporbe Aung San Suu Kyi dočekana je u četvrtak u UN-ovu sjedištu u Ženevi uz burne ovacije oko četiri tisuće sudionika Međunarodne… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika