18.09.2009. / 15:33

Autor: Anamarija Kronast

Ronnie Wood otjerao ljubavnicu zbog koje se rastao od supruge

Ne zna se još uvijek što je prethodilo raskidu, no britanski Daily Mail javlja da su se roker i mlađahna Ruskinja toliko posvađali da su susjedi morali pozvati policiju jer zbog buke nisu imali mira

Par u doba ljubaviPar u doba ljubaviSvega nekoliko tjedana nakon što se i sudski rastao od supruge Jo ( i usput ostao bez 50 milijuna funti) gitarist Rolling Stonesa iz kuće je otjerao i dvadesetogodšnju ljubavnicu zbog koje je svojedobno i ostavio suprugu.

Naime, on i 38 godina mlađa Ruskinja Ekaterina Ivanova u vezi su bili oko godinu dana, no prije nekoliko noći Wood je toliko pošizio da ju je izbacio iz kuće.

Ne zna se još uvijek što je prethodilo raskidu, no britanski Daily Mail javlja da su se toliko posvađali da su susjedi pozvali policiju jer zbog buke nisu imali mira.

Čak nekoliko sati iz njihove su se kuće orile psovke i bijesno urlanje, a Wood je svoju negdašnju dragu ispratio vrlo ružnim riječima : "Odj... doma, droljo!"

Ekaterina je otišla pa je na kraju ostao bez supruge s kojom je bio 30 godina u braku, ali i bez ljubavnice.

Vezane vijesti

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

Pet od šest političkih stranaka koje čine vladajuću koaliciju u Bosni i Hercegovini priprema se pokrenuti mjere kojima bi Stranku demokratske akcije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika