27.09.2009. / 22:04

Autor: Anamarija Kronast

Nakon tučnjave: Malina Grahek je trudna i udaje se za Josipa Šelendića

Lijepa manekenka i zagrebački poduzetnik uskoro bi trebali stati i pred oltar jer je Josip toliko oduševljen vijestima da jedva čeka oženiti svoju dragu, a oboje se jako vesele bebi

Malina GrahekMalina GrahekTek što se prestalo govoriti o tučnjavi Maline Grahek s negdašnjom Kraljicom Hrvatske Anteom Kodžoman, manekenka je ponovno u središtu pozornosti.

No, ovaj puta nije nikoga tukla, a vijest koja se poput munje proširila Zagrebom jest da je Malina u drugom stanju pa će ona i njezin dečko Josip Šelendić uskoro postati roditelji.

Lijepa manekenka i zagrebački poduzetnik uskoro bi trebali stati i pred oltar jer je Josip toliko oduševljen vijestima da jedva čeka oženiti svoju dragu.

Dvadesetjednogodišnja Malina tako će po prvi puta postati majka, a trudnoća je samo ubrzala vjenčanje para koji je, doduše, tek nekoliko mjeseci u vezi, no očito oboje znaju što žele. Ona je to jasno i pokazala kada se zbog ljubavi prema Josipu potukla s Anteom Kodžoman.

Detalje oko vjenčanje još uvijek brižno kriju.

Vezane vijesti

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

Josip Šelendić: Kraj braka s Malinom objavio na Facebooku

"Ako je on tako napisao, očito je tako. Znate koliko i ja", rekla nam je 23-godišnja manekenka Malina Grahek u kratkom telefonskom razgovoru. Njezin… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika