29.09.2009. / 11:08

Autor: Andrea Belin

Simona Gotovac se i sudski rastaje od Ante i traži novog dečka

Simke se nada da će ona i Ante ostati u dobrim odnosima jer će ih uvijek vezati kći Gabrijela. Ona će se pobrinuti da Gabica ima sve što poželi. Tijekom razvoda Antu će zastupati odvjetnica Snježana Premuš Baltić, a Simonu Dafinka Večerina

Simona Gotovac traži muškarca s kojim će graditi budućnostSimona Gotovac traži muškarca s kojim će graditi budućnostNakon nekoliko dana razdvojenosti, jedan od najpoznatijih bračnih parova Simona i Ante Gotovac odlučili su zauvijek krenuti svatko svojim putem. Kako doznaje magazin "Arena", Gotovčevi se uistinu razvode. Da su zaista odlučili prekinuti ljubavnu farsu pokazuje prvo ročište na sudu koje je zakazano već početkom listopada.

Doduše, Simona ne želi puno o tome govoriti, kazala je samo da ju užasno živcira što se njihov raskid braka smatra nekakvim spektaklom.

Simke se nada da će ona i Ante ostati u dobrim odnosima jer će ih uvijek vezati kći Gabrijela. Ona će se pobrinuti da Gabica ima sve što poželi. Ako ne bude posla na sceni, svestrana Simona raditi će u trgovini.

Nadalje je priznala da ne bi bilo loše da upozna nekog novog muškarca koji će biti pažljiv, zgodan i nježan. Više ne želi živjeti s "bogatim muškarcem za kojim uzdiše pola grada". Njoj treba dečko s kojim će graditi budućnost.

Pjevačica u usponu koja trenutačno živi u stančiću u Buzinu na kraju je samo priznala da joj je jako drago što joj u ovoj situaciji ne nedostaje podrška obitelji.

Inače, tijekom razvoda Antu će zastupati odvjetnica Snježana Premuš Baltić, a Simonu Dafinka Večerina.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika