30.09.2009. / 13:27

Autor: Andrea Belin

Misterij: Tori Spelling u bolnici, liječnici ne znaju što joj je

Zbog jakih bolova u abdomenu Tori je primljena u losangelesku bolnicu još u ponedjeljak navečer, međutim liječnici su ju vrlo brzo poslali kući. No, bolovi su joj se vratili u utorak pa su liječnici glumicu zadržali na promatranju

Tori Spelling Tori Spelling Glumica Tori Spelling, javnosti najpoznatija po ulozi Done u popularnoj seriji "Beverly Hills" koja se svojedobno prikazivala i na HTV-u, je početkom ovog tjedna završila u bolnici.

Tori je zbog jakih bolova u abdomenu primljena u losangelesku bolnicu još u ponedjeljak navečer, međutim liječnici su ju vrlo brzo poslali kući. No, bolovi su joj se vratili u utorak pa su liječnici glumicu zadržali na promatranju.

Još uvijek nije poznato što je točan uzrok boli. Da liječnici nikako ne mogu otkriti uzrok boli, potvrdio je i glumičin suprug Dean McDermott napisavši na Twitteru kako su liječnici proveli već nekoliko pretraga, ali još uvijek nisu ništa otkrili.

"Tori se osjeća grozno. Nadam se da će brzo proći. Jako je boli", napisao je McDermott koji trenutačno brine o njihovoj djeci, dvogodišnjem Liamu i petnaestmjesečnoj Stelli.

Zbog zdravstvenih problema Tori je morala otkazati i voditeljski angažman na dodjeli nagrada Lambda Legal koja se održavala u utorak navečer.

Inače, glumica i njezin suprug imaju i svoj reality show "Tori & Dean: Home Sweet Hollywood".

Vezane vijesti

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Ukrajinci zaraženi nepoznatim virusom, ali se oporavljaju

Desetorica ukrajinskih nogometaša zaražena su želučanim virusom svega nekoliko dana uoči početka Europskog prvenstva, no dobro se oporavljaju i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika