01.10.2009. / 12:27

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac: Nisam "papak" da trčim za Simonom

Iako su se privatno odlučili razdvojiti, Gotovčevi još uvijek poslovno surađuju, a oboje tvrde da zbog kćeri namjeravaju ostati u korektnim odnosima

Ante GotovacAnte GotovacPremda mnogi tvrde da je to samo jedan u nizu marketinških trikova, čini se da je ljubavna priča Simone i Ante Gotovca uistinu završila.

Nakon što su prije nekoliko dana viđeni kako se smiješe u Antinom bijelom Mercedesu, počelo se sumnjati da su se Gotovčevi pomirili, međutim Ante je demantirao takva nagađanja.

"Normalno je da ste nas vidjeli, jer smo ostali u korektnim odnosima, surađujemo poslovno, ali i zbog Gabrijelice se i dalje viđamo jer ne želimo da cijela situacija utječe na nju", kazao je Ante i dodao da je svjestan da su oboje pogriješili, međutim naglasio je da ne želi biti "papak" koji će trčati za svojom suprugom.

Inače, Simona je svojedobno izjavila da ne bi bilo loše da upozna nekog novog muškarca s kojim će graditi budućnost. Njezin suprug smatra da Simke ne traži novog frajera, nego svoj mir, a prvenstveno se želi više posvetiti malenoj Gabrijeli.

Iako su se privatno odlučili razdvojiti, Gotovčevi još uvijek poslovno surađuju. Doduše, Simonine gaže nisu toliko učestale kao u ljetnim mjesecima jer, kako tvrdi Ante, oboje su shvatili da su malo pretjerali.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika