02.10.2009. / 07:38

Autor: Hina

Video: Požar u koncertnoj dvorani Lisinski uzbunio Zagrepčane

U požaru nije bilo ozlijeđenih a na teren je došla hitna pomoć zbog preventivnih razloga, doznaje se u zagrebačkoj policij

Vatrogasci su istaknuli kako nije bilo otvorenog plamenaVatrogasci su istaknuli kako nije bilo otvorenog plamenaU Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski na drugom katu večeras je izbio požar, koji su vatrogasci u potpunosti ugasili, priopćio je zagrebački Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Ne zna se što je uzrok požara niti što se točno dogodilo, ali najvjerojatnije nije bilo otvorenog plamena već se radilo o gorenju bez plamena, doznaje se u zagrebačkoj Javnoj vatrogasnoj postrojbi. Dodali su da su vatrogasci otkrili izvor dima i rade na saniranju terena i odimljavanju prostora.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama navodi da je za sada poznato da su se u dvorani, u kojoj se izvode radovi, nalazili aparati za brušenje parketa i kante s nepoznatim sadržajem.

Nakon što je dežurni čuvar oko 20,40 sati prijavio da je čitava dvorana zadimljena, na intervenciju su izašla 24 vatrogasca s čak sedam vozila, jer, kako je rekao dežurni vatrogasac, "gdje ima dima ima i vatre". Na teren su upućena četri vatrogasna vozila iz postaje Centar i tri iz Novog Zagreba.

U požaru nije bilo ozlijeđenih a na teren je došla hitna pomoć zbog preventivnih razloga, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Vezane vijesti

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

Nakon senzacionalne pobjede Pastora Maldonada na Velikoj Nagradi Barcelone u boksu Williamsa izbio je veliki požar u kojem je ozlijeđeno 30 osoba od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika