02.10.2009. / 18:44

Autor: Totalsport

Izmišljena žestoka svađa Runje i Ettorea

Vedranu Runji (33) najprije je dio francuskih medija izmislio izjave o vlastitoj slaboj formi. Sada se pojavila glasina da se žestoko posvadio s trenerom vratara...

Vedran RunjeVedran RunjeOvaj put dezinformaciju je za Voix du Nord, lokalno glasilo sa sjevera Francuske, demantirao sam Runjin trener Michel Ettore.

- Imao sam početkom tjedna zdravstvenih problema. Zato me u ponedjeljak nije bilo na treningu. Nije to bila posljedica svađe s Vedranom. Ne znam čemu te poluinformacije - rekao je trener Lensovih golmana priznavši, međutim, da s hrvatskim reprezentativcem ima neuobičajen odnos koji netko, tko nije stalno s njima, može shvatiti pogrešno.

- Između nas nema nikakvih problema. Istina, zna biti povišenih tonova. Naš odnos ponekad zna biti eksplozivan. Kad jedan viče, drugi šuti i obrnuto. Često frcaju iskre! Međutim, činimo to uz veliko uzajamno poštovanje. To je jednostavno naš način suradnje, ma kako neuobičajen dio. Znate, Vedran nije golman kao drugi. Niti ja nisam trener kao drugi.

- Kad me predsjednik Martel angažirao prije nešto više godinu dana, upozorio sam ga da dolazim s vlastitim prednostima i s manama, te da neću biti trener golmanima samo u dobrim, već i u lošim trenucima. Sada je moj odnos s Vedranom malo naelektriziran, priznajem. No, između nas doista vlada respekt. Vedran me čak pozvao na utakmicu hrvatske reprezentacije na Wembleyju protiv Engleske. Dobio sam dopuštenje iz kluba da odem podržati ga. Bilo je to grozno gledati!

- Vedran je žestok radnik, to vam mogu reći. Na dan utakmice razgovaram s njim o svemu osim o nogometu. Važno je da ne misli stalno na utakmicu, da se rastereti. On nije kao drugi. Voli se šaliti i duhovit je momak. Imamo doista poseban odnos.

- Radi se o radoholičaru. Kad se svi drugi pokupe s treninga, on još boravi u teretani i podiže utege. To je Vedran. Možda ovog trenutka nije u životnoj formi, ali se doista trudi. Kad su svi nedavno u dvoboju Liga kupa s Montpellierom očekivali na golu Kasraouija (drugi golman, op. a.), sam sam otišao treneru Wallemmeu zamoliti ga da na gol opet stavi Vedrana. Znam da mu je trebala ta utakmica, jer je u prethodnoj, protiv Lillea, dobio gol u posljednjoj minuti kojim smo izgubili dva boda. Čak sam o tome razgovarao s Kasraouijem, želio sam da i on shvati - pojasnio je Ettore.

Vezane vijesti

Real Madrid potpisao Raphaela Varanea

Real Madrid potpisao Raphaela Varanea

Nakon što je u ponedjeljak uspješno apsolvirao liječnički pregled, 18-godišnji francuski obrambeni nogometaš Raphael Varane potpisao je šestogodišnji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika