04.10.2009. / 09:56

Autor: Boris Bilas

Međunarodna karijera: Ivo Sanader u Upravi zaklade Louise Blouin

Sanader je na Summitu kreativnog razvoja gostovao 25. rujna u New Yorku i bio je to prvi njegov javni nastup nakon što je početkom srpnja podnio ostavku u Banskim dvorima

Ivo SanaderIvo SanaderBivši premijer Ivo Sanader još uvijek se ne vraća na hrvatsku političku scenu ali ni u utrku za Pantovčak kako su mnogi, čak i u njegovom HDZ-u, spekulirali, nadali se ili strahovali zadnjih nekoliko tjedana. Sanader, kao što piše Večernji list, ostaje aktivan na međunarodnoj političkoj sceni jer je prije nekoliko dana prihvatio poziv Louise Blouin da postane punopravnim članom uprave njezine Zaklade koja od 2006. godine organizira Globalni summit kreativnog vodstva u New Yorku. Tu su vijest za ove dnevne novine u New Yorku potvrdili Ivo Sanader i vodstvo Zaklade Louise Blouin.

"Istina je da sam prihvatio ponudu. Održao sam u New Yorku nekoliko kvalitetnih sastanala s gospođom Blouin i čast mi je da ću promicati rad njezine Zaklade u Europi. Jasno je da takvom aktivnošću pomažem i Hrvatskoj", poručio je Sanader koji se nakon desetak dana provedenih u Sjedinjenim Američkim Državama danas vratio u Zagreb.

Ambicioznu kanadsku bogatašicu i humanitarnu djelatnicu Louise Blouin uvrštavaju među tridesetak najbogatijih žena svijeta jer je, između ostalog, vlasnica multimilijunskog londonskog umjetničkog instituta, a Shimon Peres, Bill Clinton, Henry Kissinger samo su neka od zvučnih imena njezinih prijatelja kojima se sada pridružio i Ivo Sanader.

Sanader je na Summitu kreativnog razvoja gostovao 25. rujna u New Yorku i bio je to prvi njegov javni nastup nakon što je početkom srpnja podnio ostavku u Banskim dvorima. Na pitanje da komentira aktualne političke događaje u Hrvatskoj, Sanader je odgovorio da je desetak dana bio izvan zemlje i koncentrirao se na brojne susrete u New Yorku s političarima, bivšim dužnosnicima i poslovnim ljudima te se prije izjava mora informirati o svemu što se kod kuće događalo, donosi Večernji list.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
27/7/09

verina, 04.10.09. 10:12

Nemoj, zaboga, pomagati Hrvatskoj, Sanaderu! Ti si svoje za ovu zemlju odradio. A mi ćemo to plaćati još generacijama!


registracija
4/1/09

miroljubiv, 04.10.09. 13:37

Ovo je javno deklariranje elitističko-sotonsko-iluminatskog kluba,a za sve što je učinjeno Hrvatskoj nagrada u tom upravnom odboru.kad sotonista Kissinger dobije Nobelovu nagradu za mir,odn.rat koji je sam isplanirao,svaki komentar osim pederluka za našeg ex premijera je suvišan.


registracija
8/8/09

tovar62, 04.10.09. 14:32

umrite izrodi Hrvatske ako ste uopce Hrvati,vrjeme ce pokazati i to ubrzo koliko je sposoban Ivo,a da imate imalo soli i politickog znanja shvatili bi zasto je tako napustao politiku....nije to ni kukavicluk niti veleizdaja,a vi jako dobro znadete tko je taj veleizdajnik,,,,a predpostavlfam da je vas idol....


registracija
8/11/06

Willie, 04.10.09. 22:59

Svijet je nakon ovoga "primitka u klub" definitivno u kurcu!!!! Pa njega treba na sud! Govno, korumpirano, de čistije ne može biti!
I tu bogatu kokoš treba dobro "preledati" ... žene skrenu s uma, pogotovo ako imaju love ...... i previše godina ... ne prcaju se pa prolupaju ;)
Možda jadnica ni ne zna da Saneder i da hoće ne može ... umor, možda je stvarno peder itd. Uglavnom, govno je kako kod okrenuli :(


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika