06.10.2009. / 17:21

Autor: Andrea Belin

Severina za beogradski koncert naručila 40 plesača i 80 kostima

Zainteresiranost publike je velika i upravo zbog toga pjevačica je svim obožavateljima u Srbiji odlučila pripremiti pravi spektakl

SeverinaSeverinaJedna od najpopularnijih pjevačica u Hrvatskoj Severina Vučković za desetak dana kreće na turneju koju će otvoriti koncertom u beogradskoj Areni.

Upravo zbog toga ovih je dana zaručnica Slavka Šainovića u prostorijama Jadran filma snimila i videomaterijal koji će se na koncertima prikazivati na videozidu.

Severini će se na pozornici pridružiti i njezin dugogodišnji suradnik i prijetelj Goran Bregović i splitska pjevačica Jelena Rozga.

Zainteresiranost publike je velika i upravo zbog toga pjevačica je svim obožavateljima u Srbiji odlučila pripremiti pravi spektakl. Naime, Severinina "posada" koja će ju pratiti na zakazanim koncertima sastoji se od četrdeset glazbenika, plesača i pratećih vokala za koje je naručila čak osamdeset kostima.

Inače, Seve će na ovoj turneji promovirati svoj album "Zdravo Marijo", ali vjerujemo da neće propustiti niti neke stare hitove.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

registracija
22/7/09

bm0112, 06.10.09. 21:50

Srbi vole srbe!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika