08.10.2009. / 09:00

Autor: Anamarija Kronast

Robbie Williams: Skoro sam završio kao Michael Jackson

Nakon dugotrajne ovisnosti, na liječnje se odlučio nakon što je uzeo Chillingly, koktel različitih lijekova zbog kojih je umalo umro. Riječ je o kombinaciji tableta koja je vjerojatno ubila i kralja popa

Robbie Williams (Foto: The Sun)Robbie Williams (Foto: The Sun)U iskrenom intervjuu koji je dao britanskom tabloidu The Sun pjevač Robbie Williams progovorio je o svojoj ovisnosti o tabletama protiv bolova i sedativima.

Rekao je da je svojedobno uzimao 20 tableta Vicodina (jako sredstvo protiv bolova) dnevno te da je svaki dan bio na korak od smrti.

Doduše, kazao je, to mu tada nimalo nije bilo važno jer je jedino želio postići zaborav koji su mu donosile velike količine lijekova.

«Kad ste ovisni onako kako sam ja bio, znate da postoji i mogućnost smrti. No, to vam je tada uistinu zadnja stvar o kojoj razmišljate. Naprosto vam ništa nije dovoljno važno da biste prestali.», otkrio je pjevač .

Na liječnje se odlučio nakon što je uzeo Chillingly, koktel različitih lijekova zbog kojih je umalo umro. Čak 24 sata liječnici su se borili za njegov život i nisu davali nikakve garancije da će preživjeti.

Kad su ga na koncu uspjeli spasiti, Williams je odlučio otići na liječenje.
Tvrdi da mu danas takvo što više ne pada na pamet.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika