08.10.2009. / 23:30

Autor: Totalsport

Sport.co.uk: Fabregas prvi, Kranjčar treći

Popularna britanska internet stranica sport.co.uk svakog tjedna bira nogometaše koji ostavljaju najdublji pečat tijekom vikenda u engleskom Premiershipu...

Niko KranjčarNiko KranjčarNavijači i posjetitelji stranice biraju najboljega, a prošlog vikenda ta je "titula" pripala španjolskom veznjaku iz Arsenala Cescu Fabregasu.

Suigrač hrvatskog nogometaša Eduarda ponio je uvjerljivo epitet najboljega nakon pobjede njegovog Arsenala na domaćem terenu protiv Blackburna 6-2. Španjolac je postigao jedan, a pripremio asistencijama čak četiri pogotka.

Fabregas je dobio čak 56 posto glasova, dok je drugo mjesto osvojio napadač Didier Drogba (9 posto glasova), koji je bio najbolji pojedinac u pobjedi Chelseaja 2-0 protiv Liverpoola.

Na diobi trećeg mjesta, sa po 4 posto glasova, su se smjestili Thomas Vermaelen iz Arsenala, te hvatski reprezentativac Niko Kranjčar koji je u ogledu Boltona i svoga Tottenhama (2-2), zabio jedan pogodak i potom asistirao Vedranu Ćorluki.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika