11.10.2009. / 13:13

Autor: Totalsport

Terry: Baklje nas nisu zabrinule

Kapetan engleske nogometne reprezentacije John Terry progovorio je o svojim dojmovima nakon poraza od Ukrajine (1-0) u Dnjiproterovsku u kvalifikacijskom dvoboju šeste skupine za odlazak na SP 2010. godine...

Frank Lampard i John TerryFrank Lampard i John TerryEngleska je poražena u za njih rezultatski nevažnoj utakmici u kojoj je od 13. minute igrala s igračem manje, a Engleski nogometni savez je najavio žalbu FIFA-i zbog ubacivanja baklji od strane ukrajinskih navijača tijekom dvoboja (utakmica prekidana u tri navrata).

- Nisu nam baklje izgovor za poraz. Iskusili smo to već i prije u Ligi prvaka. Kada se tako nešto dogodi, sudac zaustavlja utakmicu. Treba biti pošten i reći da su suci i vatrogasci u ovom slučaju dobro odradili posao - rekao je Terry, te potom komentirao samu igru svoje momčadi.

- Da budemo iskreni, prvo poluvrijeme je pomalo razočaravajuće. Nismo bili u utakmici od samog starta. Rekli smo da im trebamo parirati, ali nismo to učinili. Nakon što smo ostali s deset igrača, oni su preuzeli dominaciju. Ali zadovoljan sam s načinom na koji smo odigrali u drugom poluvremenu, pokazali smo što smo mogli - zaključio je engleski branič.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika