12.10.2009. / 12:48

Autor: Andrea Belin

Test: Pogled na muško tijelo otkriva kakav je ljubavnik

Pravi zavodnici uglavnom su muškarci sa širokim ramenima i uskim bokovima, barem tako tvrde brojna istraživanja. No, gotovo svaki djelić njegovog tijela otkrit će vam priču koju će on možda i(ne)namjerno prešutjeti

Pogledate što tijelo govori o njemuPogledate što tijelo govori o njemuŠiroka ramena i uski bokovi uglavnom su karakteristični za muškarce s kojima ćete doživjeti nezaboravne trenutke u spavaćoj sobi. Ukoliko želite muškarca za ljubavnu vezu, pokušajte pronaći frajera s mekanom ušnom resicom jer se u njega možete pouzdati u svakom trenutku. One s duguljastim ušima zaobilazite u širokom krugu jer oni uživaju u samoći. To su samo neke od osobina pripadnika jačeg spola koje možete otkriti na osnovu kratkog pogleda na njegovo tijelo...

Široka ramena
Pravi zavodnici uglavnom su muškarci sa širokim ramenima i uskim bokovima. Takva građa tijela otkriva muškarca koji ne može odoljeti ljubavnim avanturama i flertu. Međutim, i s takvim pripadnikom jačeg spola možete se upustiti u ljubavnu vezu jer romantičnost je jedna od njegovih glavnih karakateristika. Ukoliko se upustite u odnos s takvim frajerom budite sigurni da vam strastvenih poljubaca i pažnje neće nedostajati.

Mekane uši
Velike i duguljaste uši karakteristične su za samozatajnog muškarca koji se teško upušta u bilo kakve odnose s pripadnicama nježnijeg spola. Totalna suprotnost su pripadnici jačeg spola s malenim i mekanim ušima. Oni su vjerni i pouzdani partneri na koje možete računati u svakom trenutku. Osobito mekanu ušnu resicu imaju hrabri muškarci.

Visoko čelo
Muškarci s visokim čelom su izuzetno osjećajni i maštoviti. Partnericama uvijek priređuju slatka iznenađenja, stoga možete biti sigurni da vam u vezi nikada neće biti dosadno. Ako vam se ipak više sviđaju muškarci s kockastim čelom, dobro razmislite želite li cijeli život imati posla s takvim frajerom jer on je hladan i škrt na riječima.

Visoki, niži muškarci
Visoki muškarci privlače pažnju gdje god se pojavili. Većinom su to ambiciozni i uspješni frajeri. Muškarci nižeg rasta nisu toliko uspješni kod žena, ali valja napomenuti da su oni šarmantni i duhoviti.

Spuštena jabučica
Neka istraživanja potvrdila su da su muškarci sa spuštenom jabučicom izuzetno dobri ljubavnici. Neki stručnjaci objašnjavaju da je jabučica spuštena kod onih frajera koji imaju višak testosterona. Dakle, takvi muškarci su najstrastveniji i gotovo uvijek su raspoloženi za seks.

Rupica na bradi
Oblik brade puno toga otkriva o muškarcu. Naglašena brada otkriva eksplozivnog muškarca dok malena i neupadljiva brada karakteristična je za neodlučnog pripadnika jačeg spola. Ako vam se sviđa frajer s rupicom na bradi nemojte niti razmišljati trebate li se s njim upustiti u ljubavnu avanturu jer možete biti sigurni da ćete se u njegovom društvu osjećati kao princeza.

Savijeni prsti
Kada s muškarcem legnete u krevet, obratite pažnju na njegove nožne prste. Velike prste uglavnom imaju iskrene i vjerne osobe. Uska stopala karakteristična su za muškarca kojemu je flertovanje najvažnija stvar na svijetu dok savijeni prsti otkrivaju neiskrenog frajera.

Palac
Muškarac koji ima dugačak palac na ruci veoma je odlučan i uporan, dok onaj sa širokim palcem lako gubi živce i nema strpljenja. Dominantni frajeri imaju širok srednji prst.

Na što vi prvo obraćate pažnju?

Noge- Vi ste samouvjerena osoba, a u krevetu ste prava zavodnica
Stražnjica i trbuh- Glumite veliku zavodnicu, a kada s frajerom legnete u krevet, prepuštate stvar u njegove ruke
Ruke- Vi sanjate o muškarcu koji će se prema vama ponašati zaštitnički

Vezane vijesti

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Jovanović: Nitko od učenika neće biti oštećen

Ministar znanosti, obrazovanja i sporta Željko Jovanović poručio je danas da ni jedan učenik koji je izišao na državnu maturu neće biti oštećen te da… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika