15.10.2009. / 15:16

Autor: Totalsport

Chelseajev sportski direktor u Zenici zbog Džeke

Engleski mediji donose vijest kako je sportski direktor Chelseaja Frank Arnesen u srijedu bio u Zenici, a pod njegovim je mikroskopom navodno bio Wolfsburgov nogometaš Edin Džeko...

Edin DžekoEdin DžekoBosna i Hercegovina je u posljednjem kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo poražena od Španjolske s 5-2. Utakmica je bila bez rezultatskog značaja budući da je već ranije bilo poznato da će Španjolci izravno na SP, a BiH u dodatne kvalifikacije.

No, i takav je dvoboj privukao skaute, a Chelseajev je vjerojatno otišao zadovoljan budući da je Džeko bio strijelac. “Bosanski dijamant” je zapeo za oko Chelseaju nakon nedavnog pogotka Manchester Unitedu na Old Traffordu, ali dakako, prije svega zbog 26 pogodaka u Bundesligi prošle sezone.

Englezi navode i mogućnost kako je Arnesen gledao i Džekina klupskog kolegu Zvjezdana Misimovića koji je postigao drugi pogodak za BiH. Oba igrača imaju ugovor s Wolfsburgom do 2013., ali klub će ih vjerojatno za pravu cijenu biti voljan pustiti na kraju sezone.

Vezane vijesti

Egzodus ministara

Egzodus ministara

Članovi Vlade Federacije BiH iz redova SDP-a BiH, kojima se priključio Desnica Radivojević, dojučerašnji član Stranke demokratske akcije (SDA),… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika