16.10.2009. / 11:41

Autor: Andrea Belin

Severina dobila dres kapetana srpske nogometne reprezentacije Dejana Stankovića

Pjevačica je uoči subotnjeg koncerta u beogradskoj Areni, posjetila redakciju tabloida "Alo". Seve im je čestitala na drugoj godišnjici izlaženja, a zahvalila se i na čestom pjavljivanju na naslovnici

Severina u redakciji tabloida Alo (foto: Alo)Severina u redakciji tabloida Alo (foto: Alo)Osim što se sprijateljila sa srpskom pjevačicom Natašom Bekvalac s kojom planira snimiti i duet, jedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica Severina Vučković pridobila je naklonost i tamošnjih medija.

Naime, pjevačica je uoči subotnjeg koncerta u beogradskoj Areni, posjetila redakciju tabloida "Alo". Cijela redakcija okupila se oko Seve, a na poklon je dobila dres kapetana srpske nogometne reprezentacije Dejana Stankovića.

"Je li to neka provokacija zbog toga što se nismo plasirali na svjetsko prvenstvo", našalila se pjevačica.
U redakciju tabloida pjevačica je navratila kako bi im čestitala drugu godišnjicu izlaženja, a ovu priliku iskoristila je i kako bi im se zahvalila zbog čestog pojavljivanja na naslovnicama.

U novom broju tabloida na naslovnici će biti i Severinina uvećana stražnjica što su joj tamošnji zaposlenici i pokazali, a Seve je samo prokomentirala kako joj je poznata ova pozadina.


Kada su pjevačicu pitali hoće li na koncertu zapjevati i Nataša, Seve nije demantirala, ali nije niti potvrdila ovu informaciju koja posljednjih dana nezaobilazna tema u većini tabloida.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika