16.10.2009. / 12:37

Autor: Anamarija Kronast

Stanovnici Balija traže 32.000 dolara za snimanje filma s Julijom Roberts

Američka glumica trebala bi snimati u selu Bentuyung, na indonezijskom turističkom otoku, dio prizora dugometražnog filma "Jedi, moli, voli" prema uspješnici spisateljice Elizabeth Gilbert, no seljani su se pobunili

Julia RobertsJulia RobertsJulia Roberts očito nema sreće s novim filmom. Početak snimanja filma s Julijom Roberts na Baliju ometen je prosvjedom stanovnika koji traže više od 30.000 dolara da ugoste kamere, priopćile su u petak lokalne vlasti.

Američka glumica trebala bi snimati u selu Bentuyung, na indonezijskom turističkom otoku, dio prizora dugometražnog filma "Jedi, moli, voli" prema uspješnici spisateljice Elizabeth Gilbert.

Kad se tehnička ekipa počela u četvrtak iskrcavati dočekalo ju je više desetaka stanovnika blokirajući pristup.

"Radi se o nesporazumu. Ekipa je pristigla s 20 kamiona ranije nego je bilo predviđeno s obzirom da je snimanje trebalo početi 10. studenoga. Seljani su bili iznenađeni", objasnio je Tjokorda Oka Artha Ardana Sukawati, načelnik lokalnog okruga.

"Seljani su tražili 32.000 dolara za korištenje terena. Bilo mi je vrlo neugodno i rekao sam im da je to neprihvatljivo", dodao je Sukawati.

Problem je riješen, kazao je načelnik, koji bi želio pozvati glumicu na ručak kako bi se ispričao.

Bali, nazvan "otok bogova", živi prvenstveno od međunarodnog turizma i već je ugostio brojna snimanja, dosad bez problema.

"Jedi, moli, voli" bestseler je u nekoliko zemalja a pripovijeda o "duhovnom putovanju" žene, nakon razvoda, po Italiji, Indiji i Baliju.

Vezane vijesti

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Demi Moore više nije gđa. Kutcher na Twitteru

Američka glumica Demi Moore, koja je službeno u studenom objavila da se rastaje od Ashtona Kutchera nakon tri godine braka, odlučila je da njezino… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika