18.10.2009. / 11:56

Autor: Andrea Belin

Severina s Natašom Bekvalac oduševila obožavatelje u Srbiji

Pjevačici se na pozornici osim Petra Graše, Gorana Bregovića i Jelene Rozge, pridružila i novopečena prijateljica s kojom planira snimiti u duet

Severina Vučković i Nataša BekvalacSeverina Vučković i Nataša BekvalacJedna od najpoznatijih hrvatskih pjevačica Severina Vučković svim obožavateljima u Srbiji sinoć je priredila nezaboravan spektakl.

Kao što je i najavljivala sama pjevačica, na pozornici joj se osim Petra Graše, Gorana Bregovića i Jelene Rozge, pridružila i novopečena prijateljica s kojom planira snimiti u duet.

Riječ je o Nataši Bekvalac s kojom je Seve otpjevala hit „Prijateljice".

U tom trenutku atmosfera u beogradskoj Areni je bila na vrhuncu, svih petnaest tisuća obožavatelja, a naročito muški dio, ostali su bez daha.

Inače, glavni element na sredini pozornice bilo je ogromno slovo „S" koje se u jednom trenutku prepolovilo, a iza njega se na ljuljački pojavila Severina.

Tijekom koncerta, Severina je promijenila nekoliko desetaka kostima, a između ostalog obukla je i vjenčanicu.

S obzirom da je beogradsku Arenu doslovno zapalila, sigurni smo da će isto takav spektakl priuštiti i obožavateljima u Novom Sadu, Sarajevu, Skopju i Ljubljani.

Vezane vijesti

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

Veliki poklon fanovima povodom rođendana

"Na kraju 30-ih... Ja sam ipak samo vaša, vama pripadam i ovu i sve ove godine... Kad sam bila tužna, vi ste me tješili svojim pljeskom i voljeli… Više

Komentari

registracija
22/7/09

bm0112, 18.10.09. 14:14

Samo sloga srbe spašava.Kako su se našle?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika