19.10.2009. / 12:27

Autor: Andrea Belin

Bizarno: Dijeta uz koju je Victoria Beckham postala anoreksična

Bivša "spajsica" do nedavno je živjela na kuhanom grahu, voćnim napicima i čaju. Doduše, posljednjih dana u svakodnevnu prehranu uvrstila je još i ribu te bobičasto voće

Victoria BeckhamVictoria BeckhamSupruga slavnog nogometaša Davida Beckhama i bivša članica grupe "Spice Girls" Victoria Beckham trenutačno je jedna od najmršavijih žena na svijetu. S obzirom da Victoria prakticira bizaran način prehrane njezina linija tijela nije nimalo iznenađujuća.

Negdašnja pjevačica do nedavno je živjela samo na kuhanom grahu, voćnim napitcima i čaju. Doduše, posljednjih nekoliko dana u prehranu je uvrstila ribu i bobičasto voće.

"Victoria se prije spavanja počasti jednom čašom vina, aIi to je sve što sebi dopušta. Ona misli da je najbolji ambasador svoje dizajnerske odjeće te se trudi da zadrži manekensku liniju", kazao je Victorijin prijatelj.

Inače, Victoria je do nedavno bila zaštitno lice prestižnog Armanijevog donjeg rublja, ali joj je prije nekoliko tjedana tu ulogu uzela seksepilna mlada glumica Megan Fox. Victoria se prije nekoliko mjeseci za Armani fotografirala sa svojim suprugom Davidom, a Megan će to uskoro učiniti s nogometašem Cristianom Ronaldom.

Vezane vijesti

Kako se pripremiti za dijetu

Kako se pripremiti za dijetu

Najlakše je samo reći da ćete početi od ponedjeljka, a najteže je odrediti kojeg ponedjeljka. Odluka o odlasku na dijetu nikad nije lagana. Postoje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika