20.10.2009. / 09:04

Autor: Hina

Napredni glazbenici: Koncert grupe U2 izravno na YouTubeu

"Obožavatelji pristižu ponekad iz velikih udaljenosti kako bi vidjeli U2, ovog puta U2 može doći do njih u cijelom svijetu", naglasio je McGuinness

U2 će prvi izravno prenositi svoj koncert na YouTubeuU2 će prvi izravno prenositi svoj koncert na YouTubeuIrska rock skupina U2 objavila je da će njezin koncert sljedeće nedjelje na stadionu Rose Bowlu u Pasadeni izravno prenositi na internetskoj stranici YouTubeu.

"U2 je takvo nešto već odavno želio napraviti", izjavio je menadžer grupe Paul McGuinness u priopćenju objavljenom na službenoj internetskoj stranici grupe. "Ovo je idealna prilika da show izađe iz okvira stadiona".

"Obožavatelji pristižu ponekad iz velikih udaljenosti kako bi vidjeli U2, ovog puta U2 može doći do njih u cijelom svijetu", naglasio je McGuinness .

Koncert predviđen za 20.30 sati po lokalnom vremenu u nedjelju (3.30 sati po srednjoeuropskom vremenu u ponedjeljak) moći će se vidjeti izravno na YouTubeu u 16 zemalja (Australiji, Brazilu, Kanadi, J. Koreji, V. Britaniji, Španjolskoj, Sjedinjenim Državama, Francuskoj, Indiji, Irskoj, Izraelu, Italiji, Japanu, Meksiku, Novom Zelandu i Nizozemskoj).

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika