20.10.2009. / 15:30

Autor: Totalsport

Kaka: Neću slaviti pobjedu protiv Milana

Zvijezda madridskoga Reala i nekada najvažniji nogometaš Milana, Kaka, obećao je da neće proslaviti eventualnu pobjedu protiv svoje bivše momčadi, ali da će učiniti sve da “kraljevski klub” dođe do tri boda u tom susretu...

KakaKakaBivši najbolji nogometaš svijeta u ljetu je ove godine napustio “rossonere” nakon šest uspješnih godina u talijanskoj Seriji A. U Milanovom je dresu osvojio naslov državnih prvaka i Ligu prvaka, te je postao idol publike koja prati crveno-crne sa San Sira.

- Preda mnom je važna utakmica. Po prvi ću se puta sučeliti protiv momčadi za koju sam ranije igrao, a nadam se da će to biti sjajna utakmica. Iz poštovanja prema svemu što mi je Milan dao neću slaviti pobjedu, ali ću se potruditi postići što je više moguće pogodaka na toj utakmici - rekao je 27-godišnji brazilski veznjak madridske momčadi, potom i označio najveću prijetnju suparničke momčadi.

- Pato je sjajan, zajedno s Ronaldinhom sigurno najopasniji protivnik.

Na kraju razgovora za španjolsku Marcu Kaka je poželio dobar prijem kod bivših navijača u studenom kada “kraljevi” stignu na San Siro.

- Vjerujem da će me srdačno dočekati jer je moje ponašanje u danima kada sam igrao za Milan bilo dobro i iskreno - zaključio je.

Dvoboj Real Madrida i Milana na Santiago Bernabeuu utakmica je 3. kola skupine C Lige prvaka.

Vezane vijesti

Guti na probi u West Hamu

Guti na probi u West Hamu

Dugogodišnji vezni nogometaš Real Madrida Jose Maria Gutierrez, poznatiji pod nadimkom Guti, odradit će probu u novom članu engleske Premierlige West… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika