21.10.2009. / 11:15

Autor: Andrea Belin

Podjela bogatstva: Željko Kerum mora isplatiti supruzi 65 milijuna kuna

Ukoliko među supružnicima ne postoji apsolutno nikakav sporazum te ako se sami ne dogovore o podjeli imovine, Ankica i Željko imovinu će dijeliti na dva jednaka dijela

Željko KerumŽeljko KerumPriznanje splitskog gradonačelnika Željka Keruma da već nekoliko godina ljubuje s dvadesetpetogodišnjom Fani Horvat izvan bračne postelje te da s istom damom očekuje i dijete, moglo bi ga skupo koštati.

Naime, u brakorazvodnoj parnici Kerum bi mogao ostati bez pola imovine. Prema imovinskoj kartici predanoj Saboru prije nekoliko mjeseci, splitski gradonačelnik ima oko 130 milijuna kuna.

Na svoje ime prijavio je i šest kuća, dva zemljišta, hotel i oko 60 milijuna kuna ušteđevine, dok je tvrtka "Joker" i istoimeni centar u formalnom vlasništvu supruge Ankice, a obiteljska kuća je zajednička.

Ukoliko među supružnicima ne postoji apsolutno nikakav sporazum te ako se sami ne dogovore o podjeli imovine, Ankica i Željko imovinu će dijeliti na dva jednaka dijela.

Zanimljivo je da je i Kerumova ljubavnica Fani Horvat u pet godina postala vlasnica četiri tvrtke, dva stana, 11 trgovina i jedne jahte. Donenedavno anonimna studentica menadžmenta, kao što je i bilo za očekivati, ne želi o tome previše govoriti.

"Molim Vas da me više ne kontaktirate. Nisam javna osoba niti bih to željela postati", napisala je Horvat u SMS poruci upućenoj novinarima.

Vezane vijesti

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Kerum: Ne pregovaram više s Končarom oko hotela Marjan

Splitski gradonačelnik Željko Kerum izjavio je kako više ne pregovara s Dankom Končarom oko kupnje i ulaska u projekt hotel Marjan na Zapadnoj obali,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika