21.10.2009. / 13:21

Autor: Totalsport

Dvanaestgodišnji klinac nadmašio Woodsa

Dva je svoja početna duga udarca Tiger Woods, na otvaranju golf-terena koji je sam dizajnirao u Ashevilleu, u Sjevernoj Karolini, poslao u krošnje borova...

Tiger WoodsTiger WoodsOkrenuo se potom publici iza sebe upitavši:

- Ima li koga da može bolje?

Gospoda i gospođe, stoji u izvještaju na Sports! Yahoou, odjednom su se počeli zanimati za raspored oblaka na nebeskom svodu izbjegavajući susresti pogled s najboljim golferom današnjice. Spremno je ipak ruku podigao 12-godišnji Mark Benevento jr.

Mladi je majstor, kojeg očito očekuje svjetska slava, pod budnim Woodsovim okom precizno poslao loptu između drveća u udarcu dugom dvjestotinjak metara. Tiger je zapljeskao mogućemu skorašnjem rivalu na najvećim turnirima pozvavši ga do ponovi isto u novome pokušaju. Mark je ponovno namjestio lopticu i elegantno ponovio prvi uspješan udarac na ponos vlastitog oca, koji ga je gledao sa strane.

- Koliko imaš godina? Dvanaest!? Baš 'cool'! Vrlo dobro, prijatelju, vrlo dobro. Ponosam sam na tebe - rekao je pred očima svjedoka Woods mladom golferu, čija je verzija priče sljedeća:

- Ne mislim da sam pobijedio Tigera. Ipak, mislim da sam odradio dobar posao. Nisam bio nervozan u trenutku kada sam se javio, no osjetio sam ogromnu nervozu pripremajući se za prvi udarac. Tiger mi je zapljeskao. Činio se baš iznenađen što sam uspio pogoditi - izjavio je maleni junak.

Vezane vijesti

Nova golferska ofenziva na Dubrovnik

Nova golferska ofenziva na Dubrovnik

Nakon godinu i pol dana pauze u pripremi projekta, krajem ožujka u Dubrovniku je obnovljena procedura razvoja golfa kao budućega dodatnog turističkog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika