21.10.2009. / 14:03

Autor: Andrea Belin

Beyonce otkazala koncert zbog prijetnji islamskih ekstremista

Islamski ekstremisti smatraju da oskudna scenska odjeća, duboki dekolte i seksepilni nastup pjevačice nisu primjereni za ovu zemlju

Beyonce je preseksi za Kuala LumpurBeyonce je preseksi za Kuala LumpurPremda je to uistinu teško za povjerovati, seksepilan izgled R&B pjevačice Beyonce Knowles očigledno nije poželjan u određenim dijelovima svijeta.

Naime, američka pjevačica trebala je održati koncert u malezijskom gradu Kuala Lumpuru ovu nedjelju, međutim islamski ekstremisti smatraju da njezina oskudna scenska odjeća, duboki dekolte i seksepilni nastupi, nisu primjereni za ovu zemlju.

"Nismo protiv zabave, ali način na koji ona izvodi svoje pjesme, njezini provokativni pokreti na pozornici i seksi odjeća mladim će ljudima pobrkati moralne vrijednosti", objašnjavao je vođa islamske malezijske stranke Sabki Yusof. Kako bi izbjegla dodatne probleme, zbog protesta muslimana dvadesetosmogodišnja pjevačica odustala je od ovog nastupa.

Organizatori koncerta nisu željeli potvrditi niti demantirati da je supruga, repera Jay Z- a otkazala koncert zbog prijetnji. Doduše, zbog istih razloga pjevačica je već nekoliko puta odgađala nastupe u islamskim zemljama.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika