22.10.2009. / 17:08

Autor: Andrea Belin

Boy George: Drogiran sam napravio stvari zbog kojih se sramim

"Tvoja bol stvara prekrasan zvuk" naslov je pjesme koju je pjevač napisao u zatvoru, a odlučio ju je posvetiti svojoj sunarodnjakinji

Boy GeorgeBoy GeorgeNakon izlaska iz zatvora, negdašnji pjevač grupe Culture Club, Boy George javno je progovorio o svom životu iza rešetaka. Između ostalog je kazao da je čitao knjige i pisao pjesme, a stihove pod naslovom "Tvoja bol stvara prekrasan zvuk", posvetio je pjevačici Amy Winehouse.

Objasnio je i odnos s ostalim zatvorenicima kazavši da mu je u zatvoru agresivnost često dolazila do izražaja.
"U zatvoru moraš postati agresivan prema drugim zatvorenicima jer je to nužno. Ako bi me netko napao morao sam mu vratiti istom mjerom", kazao je pjevač.

Inače, George je završio u zatvoru zbog zlostavljanja Norvežanina Auduna Carlsena kojeg je tukao u svom domu. Međutim, pjevač još uvijek ne želi priznati odgovornost zbog počinjenog kaznanog djela.

"Ne želim pričati o tome. Uopće nije važno je li mi žao ili ne", kazao je i dodao kako smatra da je za sve kriva droga jer da se nije drogirao ne bi donosio odluke kojih se danas srami.

Vezane vijesti

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Alcatraz obilježio 50 godina od slavnog bijega

Uprava Alcatraza, nekad zloglaznog zatvora, a danas turističke atrakcije pokraj San Francisca, obilježila je 50. godišnjicu slavnog i jednog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika