25.10.2009. / 17:13

Autor: Martina Čizmić

Pusić: Kosor nam nije rekla što je sve dogovorila s Pahorom

"Taj dokument potvrđuje da je osim onog što je našoj javnosti rečeno, premijerka dogovorila još nešto s premijerom Pahorom", rekla je Pusić

Vesna PusićVesna PusićSamo dan prije dolaska slovenskog premijera Boruta Pahora u Zagreb i sastanka sa premijerkom Jadrankom Kosor, nakon kojeg bi, nagađa se, dovor iz Ljubljane trebao biti objavljen javnosti, Vesna Pusić tvrdi kako premijerka nije otkrila sve što je dogovorila sa slovenskom stranom.

Kako piše Većernji list, Pusić je otkrila kako su joj prijatelji iz Slovenije dostavili dokument koji je nacrt arbitražnog ugovora između Hrvatske i Slovenija, a koji je zapravo podloga za dogovor o načinu na koji će se riješiti granično pitanje.

"Taj dokument potvrđuje da je osim onog što je našoj javnosti rečeno, premijerka dogovorila još nešto s premijerom Pahorom", rekla je Pusić, no nije željela pojasniti o čemu se radi dok dokument ne bude proučen.

Ponovila je kako je i ona bila obaviještena samo o pismu koje je Kosor potpisala i poslala u Švedsku, ali ne i o dodatnom dogovoru na koji se poziva slovenska strana posljednjih dana.

Vezane vijesti

'Hrvatska je primjer za regiju'

'Hrvatska je primjer za regiju'

Hrvatska je na putu u Europsku uniju prošla dug i uspješan put reformi i njezin uspjeh može poslužiti kao primjer za druge zemlje regije, rekao je u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika