25.10.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Barbara Kolar: Ljepota ne čini dobru voditeljicu, karizma je važnija

Za snimanje nove sezone showa “Ples sa zvijezdama”, vedra i energična voditeljica Barbara Kolar ne treba se posebno pripremati. Već četvrtu godinu s Duškom Ćurlićem zabavlja gledatelje svojim domišljatim komentarima i, kako je rekla, nikad nema tremu

Barbara KolarBarbara Kolar"Osjećam samo onu pozitivnu napetost koja je kombinacija poštovanja prema publici i veselja zbog posla koji slijedi", ispričala je Barbara Kolar, a u razgovoru za Extru još je otkrila i koje su velike promjene u njenom privatnom životu.

EXTRA: Što mislite zbog čega je "Ples sa zvijezdama" toliko gledana emisija?

- Zato što ima fantastičnu voditeljicu! Šalim se... to je samo jedan od razloga. Čini mi se da show odlično spaja sve ono što prosječni gledatelj danas očekuje: svojevrsno žutilo jer su akteri poznate osobe, reality budući da kroz osam tjedana pratimo kako se iste snalaze u nepoznatoj situaciji, ali i finu dozu glamura zahvaljujući prekrasnim plesnim haljinama. Uz sve to ne treba zanemariti ni krajnje pozitivan predznak emisije. Ljudi vole gledati nadmetanja svih vrsta, pa kako vam "Zvijezde" jamče dva sata blještavila koje će vas opustiti, a pritom ipak neće biti uvredljivo za mozak - očito je to dobitna kombinacija.

EXTRA: Hoće li biti nekih promjena u showu, kako teku pripreme?

- Ovo nam je već četvrta sezona, pa i mi kao i gledatelji ispred malih ekrana uglavnom znamo što možemo očekivati. Na neki način to sve čini jednostavnijim jer mnogi gledatelji već s nestrpljenjem iščekuju početak novog ciklusa, no s druge je strane sve teže jer ljudima dobro poznatu stvar treba iznova učiniti zanimljivom. rijeme definitivno želim nabaviti psa. (Foto: Mateja Vrčković)

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Postoji li globalni ideal ljepote?

Postoji li globalni ideal ljepote?

"Stvarno mi je dosta ove tiranije u modi. Zbog toga sad živim u Berlinu. Berlin je puno slobodniji", tvrdi španjolsko-kolumbijski modni dizajner… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika