26.10.2009. / 12:20

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Pozitivni pomaci u odnosima sa Slovenijom

Ugledna business astrologinja Anđelka Subašić za posljednji tjedan u listopadu najavljuje brojne promjene, no i upozorava da pretjerani optimizam dovodi do loših poteza i procjena

Anđelka SubašićAnđelka SubašićZadnji tjedan u listopadu započinje dosta oštro. U porastu je odlučnost na svim razinama (osobnim i općim).
Što će nam donijeti Saturnov prelazak u drugu polovicu ekliptike nazirati će se već od četvrtka i petka. Biti će pomaka na svjetskoj političkoj sceni.

Naslućivat će se jedan novi poredak, težnja k nastajanju novih država. Ulazimo u vrijeme rastućih napetosti između naroda starih, ortodoksnih tradicija. Odnosi Židova i muslimana prelaze granicu napetosti koja za posljedicu ima polarizaciju među političkim silama.

Svjedočit ćemo pogreškama u kirurgiji, nasilju, oružanim pljačkama i sukobima i nesretnim slučajevima među uniformiranim osobama.

Istrage u sferi kriminala se nastavljaju i produbljuju. Rezultati su vrlo konkretni i cjeloviti. To nije samo slučaj kod nas, već i u svijetu.

Javlja se potreba za drastičnim pravosudnim mjerama (kaznama). Čini se da nam drugog načina trenutno nema.
Nije moguće baviti se strategijom već će se morati djelovati operativno i sada.

U odnosima s jednim susjedima idemo korak naprijed, a s drugim susjedima korak nazad. Prevladava napetost vezana za odnose sa Slovencima, ali će se ipak učiniti prvi pozitivni konkretni koraci.

Problemi u sektoru prometa se produbljuju i tu će se dogoditi slična akcija kao što je bila u sektoru gospodarstva (tu još nema pravih rješenja).

Niti financijski sektor nije pošteđen izazova. Novac se više troši nego što treba. Pretjerani optimizam dovodi do loših poteza i procjena. Suci nisu naklonjeni potezima ovog ministarstva.

U gospodarstvu imamo nove (stare) afere i borbu za moć. Konačno će na red doći i odluka o smjeni moćnih ministara tj odlučni potezi i rezovi premijerke. Ona će napraviti dobar iskorak u vanjskoj politici i u odnosima sa susjedima. To će biti nagrađeno preuzimanjem odgovornosti (vodstva) nad nekim tijelom ili grupom na međunarodnom planu.

Veseliti će nas lijepi potezi popularnih slavnih osoba, posjećenost kulturnim događanjima, kinima i mjestima izlaska i zabave biti će vrlo velika.

Dosta je utjecaja adrenalina i nametanja discipline. Pričuvajte se agresivnih pojedinaca i ne ulazite u svađu s nervoznim ljudima, jer zbog bezazlenih razloga može doći do teških obračuna.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika