28.10.2009. / 11:13

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac ljubi 21 godinu mlađu Osječanku Petru

Novopečeni par je ovih dana tulumario po Slavoniji, a Petra se navodno sve češće pojavljuje i u Antinom domu na zagrebačkom Srebrnjaku

Ante GotovacAnte GotovacZagrebački poduzetnik Ante Gotovac očigledno je već prebolio svoju, uskoro bivšu suprugu Simonu. Priznao je da je već neko vrijeme u vezi s dvadeset jednu godinu mlađom Osječankom Petrom.

Kako je sam kazao, Petru je upoznao još ljetos, međutim najprije je njihov odnos bio strogo prijateljski. Kada je shvatio da je priča sa Simonom zauvijek završila, mladu Osječanku je počeo gledati na drugačiji način.

Novopečeni par je ovih dana tulumario po Slavoniji, a Petra se navodno sve češće pojavljuje i u Antinom domu na zagrebačkom Srebrnjaku.

Kako tvrdi Ante, ona je za razliku od njegove bivše supruge skromna djevojka koja se ne voli pojavljivati u medijima. Doduše, teško je za povjerovati da Gotovac odjednom žudi za ženama koje nisu željne medijske pažnje.

"Nema mame, nema prijateljice, pametna je i odluke donosi sama, što mi je do sada bila nepoznanica", kazao je zaljubljeni Ante.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika