28.10.2009. / 12:52

Autor: Totalsport

Video: Navijači Barnsleyja zabili pogodak Manchester Unitedu

U sučevoj nadoknadi utakmice Carling Cupa između Barnsleyja i Manchester Uniteda vratar “crvenih vragova” Ben Foster krenuo je ispucati loptu nakon jednog prekida, no dok je hvatao zalet, iza leđa su mu se prišuljala dvojica domaćih navijača

Ben FosterBen FosterKad već nogometaši Barnsleyja u utorak u utakmici Carling Cupa nisu uspjeli zabiti pogodak Manchester Unitedu, odlučili su to učiniti njihovi navijači.

United je, podsjetimo, u osmini finala kao gost slavio protiv drugoligaša s 2-0, pogocima Dannyja Welbecka i Michaela Owena. Gary Neville dobio je u 63. minuti izravni crveni karton zbog grubog prekršaja, ali niti to nije pomoglo domaćinu.

U sučevoj nadoknadi vratar “crvenih vragova” Ben Foster krenuo je ispucati loptu nakon jednog prekida, no dok je hvatao zalet, iza leđa su mu se prišuljala dvojica domaćih navijača. Prvi je uzeo loptu, Foster ju je pokušao vratiti u svoj posjed, a kad mu to nije uspjelo, drugi ju je navijač zakucao u praznu mrežu.

Dvojica su se veseljaka nakon toga bacila na travnjak, slaveći pogodak prvaku, a nakon pola minute slave, završili su u zatvoru.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika