28.10.2009. / 13:22

Autor: Hina

Cenzura u vladi: Arbitražni sporazum javan tek nakon dogovora političara

Na pitanje hoće li Vlada u petak smijeniti ministra Damira Polančeca Kosor je kazala: "Na to mogu odgovoriti isto kao i ranijih dana. Ako bi bilo potrebe za bilo kakvom promjenom u Vladi, o tome bih razgovorala tamo gdje je mjesto, a to znači u Vladi"

Predsjednica Vlade Jadranka Kosor izjavila je danas, komentirajući sporazum sa Slovenijom, da je o arbitražnom sporazumu jučer razgovarala s predsjednikom Mesićem, te da će prije objave sporazuma prvo razmotriti u svojoj stranci, sa koalicijskim partnerima i predsjednicima parlamentarnih stranaka.

"Ako sporazum bude svima prihvatljiv zatražit ću raspravu u Hrvatskom saboru i ako Saboru dobijem zeleno svjetlo možemo ići dalje. Dakle, moći će se ići na parafiranje i potpisivanje sporazuma ", izjavila je predsjednica Kosor danas u Plitvicama prilikom otvaranja međunarodne konferencije "Iskustva u provođenju zdravstvene reforme u RH".

Rekla je da je sa slovenskim premijerom Borutom Pahorom razgovarala i o drugim otvorenim pitanjima pa tako, istaknula je, i o konačnom rješenju poznatog problema s Ljubljanskom bankom.

Upitana o slučaju Slavonskog Broda, Kosor je rekla kako je jasno da ne može komentirati sudsko rješenje oko ovrhe gradske imovine, ali je dodala da će Vlada pomoći gdje god bude mogla.

Na pitanje hoće li Vlada u petak smijeniti ministra Damira Polančeca Kosor je kazala: "Na to mogu odgovoriti isto kao i ranijih dana. Ako bi bilo potrebe za bilo kakvom promjenom u Vladi, o tome bih razgovorala tamo gdje je mjesto, a to znači u Vladi, s koalicijskim partnerima te u stranci, a nikako preko medija".

Vezane vijesti

'Neću dati ostavku'

'Neću dati ostavku'

Neću dati ostavku na mjesto potpredsjednice Hrvatskog sabora, kao što je to učinio Vladimir Šeks, poručila je Jadranka Kosor nakon jutrošnje sjednice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika