29.10.2009. / 11:51

Autor: Andrea Belin

Markota i Mezulić novi krivci: Sutlić ne želi dati otkaze novinarima HTV-a

Kako stoji u najnovijem priopćenju koje je poslao Janoš Romer, novinarima Robertu Zuberu, Sanji Mikleušević-Pavić, Maji Sever i Leli Knežević otkaze ne želi dati ravnatelj HRT-a Vanja Sutlić

Vanja SutlićVanja SutlićSituacija na Hrvatskoj radio televiziji je iz dana u dan sve kompliciranija. Nakon što su novinari javno prozvali ravnatelja HRT-a Vanju Sutlića optuživši ga da je Ivanu Dragičević-Veličković nazvao "četničkom kurvetinom", on je za njih tražio izvanredne otkaze.

Međutim, kako stoji u najnovijem priopćenju koje je poslao Janoš Romer, novinarima Robertu Zuberu, Sanji Mikleušević-Pavić, Maji Sever i Leli Knežević otkaze ne želi dati Sutlić nego ravnatelj HTV- Blago Markota i ravnatelj Hrvatskog radija Davor Mezulić.

Sutlić se sad,navodno, ne slaže s radikalnim mjerama protiv ovih četvero novinara. Osim što je ovaj najnoviji skandal na javnoj televiziji izazvao brojne reakcije u javnosti, novinari su također stali u obranu svoje kolegice Ivane Dragičević Veličković.

Voditelj i urednik emisije "Nedjeljom u dva", Aleksandar Stanković, osim što je šokiran cjelokupnom situacijom, smatra da je riječ o teškom maltretiranju kolega, a s njim se slaže i Zoran Šprajc. Autor "Latinice", Denis Latin je kazao da se na HTV opet vratio verbalni delikt.

Vezane vijesti

HRT je već godinama u krizi

HRT je već godinama u krizi

HRT se već godinama nalazi u upravljačkoj, financijskoj i programskoj krizi te stoga treba mijenjati važeći zakon kako bi se raspodijelile ovlasti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika