29.10.2009. / 14:55

Autor: Martina Čizmić

Bandićev poraz: Zagrebačka skupština odbacila rebalans proračuna

Nakon tri sata rasprave, skupštinari su ipak uspjeli glasati o rebalansu proračuna prije pauze za ručak, s nadom da će na drugom dijelu sjednice, na kojem bi se trebalo raspravljati o referendumu o Dinamovom stadionu i proširenja groblja u Vrapču, ipak biti prisutan gradonačelnik Bandić

Milan BandićMilan BandićIako zagrebački gradonačelnik nije bio prisutan na sjednici Skupštine grada na kojoj se raspravljalo o rebalansu proračuna, njegovo se ime stalno spominjalo.

Zastupnici su mu najviše predbacivali upravo činjenicu da je predložio rebalans, a onda nije bio prisutan u raspravi o njemu, već je 'vrući krumpir' prepustio Kojiću.

Nakon tri sata rasprave, skupštinari su ipak uspjeli glasati o rebalansu proračuna prije pauze za ručak, s nadom da će na drugom dijelu sjednice, na kojem bi se trebalo raspravljati o referendumu o Dinamovom stadionu i proširenja groblja u Vrapču, ipak biti prisutan gradonačelnik Bandić.

Što se rebalansa proračuna tiče, on je glatko odbijen sa 34 glasa protiv i 3 suzdržana, dok je samo 7 zastupnika glasalo za rebalans.

Gradonačelnik Bandić vjerojatno neće biti previše zadovoljan ovakvim raspletom situacije, a s obzriom na klimu u Skupštini teško je za očekivati da će proći i ostale dvije točke koje je predložio.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika