31.10.2009. / 19:19

Autor: Totalsport

Redknapp: Počinili smo samoubojstvo

U derbiju 11. kola engleskog prvenstva između Arsenala i Tottenhama Robin van Persie i Cesc Fabregas pogodili su mrežu Heurelha Gomesa u 42. i 43. minuti te svojoj momčadi omogućili lakši nastavak igre u drugom poluvremenu

Harry RedknappHarry RedknappMenadžer Tottenhamove nogometne momčadi, Harry Redknapp kraj prvoga poluvremena okarakterizirao je prelomnim u porazu svoje momčadi od Arsenala (3-0).

U utakmici 11. kola engleskog prvenstva Robin van Persie i Cesc Fabregas pogodili su mrežu Heurelha Gomesa u 42. i 43. minuti te svojoj momčadi omogućili lakši nastavak igre u drugom poluvremenu. I u njemu je Van Persie još jednom bio precizan za novo slavlje “topnika” protiv gradskih rivala iz Londona.

- Do 42. minute nisu napravili niti jednu akciju koja bi bila vrijedna spomena i u tim sam se trenucima osjećao veoma ugodno. Pogledao sam na sat i vidio da je preostalo odigrati još tri minute, te pomislio kako dobro radimo svoj posao i kako nam slijedi dobar rezultat. Potom se sve okrenulo naopačke - kazuje Redknapp, te dodaje:

- Zapravo smo počinili samoubojstvo. Kod 2-0 je utakmica bila gotova. Niti jedan njihov pogodak nije bio dobar, sva su tri bila skandalozna. Imali smo pristup kao da je nedjeljno jutro.

Vezane vijesti

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Di Matteo potpisao dvogodišnji ugovor s Chelseajem

Europski nogometni prvak Chelsea potvrdio je u srijedu da je imenovao talijanskog stručnjaka Roberta Di Mattea svojim trajnim menadžerom. Di Matteo… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika