02.11.2009. / 12:47

Autor: Totalsport

Larsson: U Barceloni sam bio nepoznat ljudima na ulici

Nedavno umirovljeni napadač švedske nogometne reprezentacije, Henrik Larsson (38), tvrdi da je u vrijeme sklapanja ugovora s Barcelonom mogao neometano šetati gradom budući da ga tamošnji puk nije prepoznavao

Henrik Larsson na oproštajnoj utakmiciHenrik Larsson na oproštajnoj utakmiciNedavno umirovljeni napadač švedske nogometne reprezentacije, Henrik Larsson (38), tvrdi da je u vrijeme sklapanja ugovora s Barcelonom mogao neometano šetati gradom budući da ga tamošnji puk nije prepoznavao.

Nekadašnja Celticova zvijezda pogocima je pomogla katalonskom nogometnom ponosu da osvoji Primeru i Ligu prvaka, a danas uživa status jednog od Barceloninih heroja. U vrijeme dolaska u Španjolsku bio je daleko od toga o čemu svjedoče njegove riječi:

- Sedam sezona u Škotskoj pripremilo me na ono što sam mogao očekivati. Lijepo sam se smjestio u Barceloni gdje je moj dobar prijatelj Giovanni van Bronckhorst već igrao, te mi je on pomogao pronaći kuću u kojoj sam s obitelji živio.

- Prvih tjedan dana boravka u gradu živio sam u hotelu koji je bio na raspolaganju klubu i mogao sam nesmetano šetati na treninge budući da me nitko nije poznavao. U Švedskoj sam poznat, ali nisam David Beckham. Paparazzi me nikada nisu uznemiravali, nisu se bavili mnome, što mi se sviđa. Nisam ja dečko iz velikog grada. Danas živim među ljudima s kojima sam u Helsingborgu odrastao i gdje mi je dozvoljeno da budem ono što jesam - otkrio je Larsson.


Vezane vijesti

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Endesa: Prvak će biti odlučen u petoj utakmici

Košarkaši Barcelone izborili su odlučujuću petu utakmicu finala doigravanja španjolskog prvenstva. U srijedu su u četvrtom dvoboju u Madridu svladali… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika