02.11.2009. / 16:01

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza za studeni: Premijerka suočena s nelojalnošću

Ugledna business astrologinja Anđelka Subašić za mjesec koji je pred nama predviđa sabotiranje i rušenje autoriteta, a prosperitet najavljuje samo onima koji se budu pridržavali uzrečice “kuća se gradi ciglu po ciglu”

Anđelka SubašićAnđelka SubašićVeć sam kraj listopada nagovijestio je trend koji se nastavlja u studenom. U svijetu jača ekstremizam, reakcije i terorizam. Sve političko-društvene devijacije i šokovi odražavati će se na ekonomiju i to u smislu panike.

Novi val sukoba ekstremnih stavova i ekstremnih skupina nametati će osjećaj nesigurnosti, straha pa do panike. Osjećati ćemo se kao mala djeca koja se plaše mraka, boli, brutalnosti i katastrofe. Ograničenja u razvoju teško se podnose i stvaraju tenzije koje prerastaju u konflikte bazirane na temama: rasa, nacija, religija, seksualna orijentacija.

Mjesec će označiti sabotiranje i rušenje autoriteta.

Svjedočit ćemo stavkama pojedinaca i kompletnih vlada. Mnogi će biti opsjednuti kontrolom i upotrebom moći. Većina će morati naučiti lekcija preživljavanja. Biti će masovnih nesreća. Fanatici će braniti kolektiv kojem pripadaju. Dobro će proći samo oni koji se pridržavaju poslovice ''kuća se gradi ciglu po ciglu''.

Iz dalekih zemalja dolazi ozbiljna prijetnja i strah (terorizam).

U Hrvatskoj se već započeta kriza u vladi nastavlja i dalje. Premijerki je vrlo teško i mora pokazati čvrstu volju i upornost, ali ne i tvrdoglavost. Biti će izložena pritisku konzervativnih snaga, politički uplašenih protivnika koji će je, braneći vlastitu poziciju, napadati kroz oporbu, crkvene krugove, sve one kojima se potencijalno ugrožava moć.

Gotovo svi su neiskreni i ne gledaju državni već osobni interes.

U stanju su se udružiti i s ''crnim vragom''. Kao da su političari upali u vlastitu zamku i zbog unutarnjih sukoba naštetiti će međunarodnom ugledu. Premijerka će morati raščistiti nelojalnost s nekim od starijih kolega.

Susjedski odnosi i međunarodni ugled će biti poljuljani.

Problemi u sektoru prometa navode na još jedan u nizu skandala koji će imati epilog smjene ''po zapovjednoj odgovornosti''.

Financijski i bankarski sektor sa svojim nepopularnim i nestrateškim (kratkoročnim) mjerama biti će u sporu s pojedinim skupinama i pravnom regulativom.

Infekcije će se širiti među poznatim osobama kako bi priroda ukazala na opasnost i potrebnu prevenciju i zaštitu.

U studenome možemo izdvojiti slijedeće radne dane kao izuzetno rizične. Ponedjeljak 02.11, srijeda 04.11, nedjelja/ponedjeljak 08/09.11., srijeda 18.11, utorak 24.11. Tih dana nije dobro potpisivati važne ugovore. Poduzimanje aktivnosti prikladnije je dan prije ili nakon navedenih datuma.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika