02.11.2009. / 17:06

Autor: Totalsport

Nogometaši Juventusa zarobljeni u zračnoj luci

Nogometna ekspedicija torinskog Juventusa, koja se spremala na let za Tel Aviv, ostala je zatočena u torinskoj zračnoj luci zbog izenenadnog štrajka radnika Aviapartnera

Amauri i ostatak društva iz Juventusa zatočeni su u torinskoj zračnoj luciAmauri i ostatak društva iz Juventusa zatočeni su u torinskoj zračnoj luciNogometna ekspedicija torinskog Juventusa, koja se spremala na let za Tel Aviv, ostala je zatočena u torinskoj zračnoj luci zbog izenenadnog štrajka radnika Aviapartnera.

Osoblje agencije koja pruža logističke usluge avionskim kompanijama opslužujući zrakoplove dok su na tlu spontano je odbilo odrađivati obveze paraliziravši time totalno avionski promet u Torinu.

Razlog tom postupku vijest je da je vodstvo belgijske tvrtke zbog financijskih poteškoća krenulo u proces otpuštanja 24-ero radnika.

Da frustracija bude još veća, nogometaši Juventusa morali su napuštati avion nakon što su se već u njega ukrcali. Prosvjedi su počeli (pitanje da li slučajno ili ne) taman u trenutku kad je u zrakoplov trebalo prebaciti opremu torinskih nogometaša.

Aviapartner je tvrtka koja ima potpisane ugovore s 32 europska aerodroma u pet država (Belgija, Francuska, Njemačka, Italija i Nizozemska).

Juventus u Haifi u utorak čeka dvoboj četvrtog kola Lige prvaka protiv Maccabija.

Vezane vijesti

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Juventus otkupio Giovincov ugovor

Talijanski nogometni reprezentativac Sebastian Giovinco, 25-godišnji ofenzivni veznjak, vraća se u Juventus koji je od Parme otkupio 50% ugovornih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika