04.11.2009. / 15:05

Autor: Andrea Belin

Čista petica: Podravkina zvijezda Seka Aleksić pokazala grudi

Na službenoj stranici srpske pjevačice pojavila se nova fotografija. Šuška se da je ovom slikom, na kojoj su njezini atributi u prvom planu, folk zvijezda željela pokazati da su joj grudi zaista prirodne

Seka Aleksić
Foto: (Sekaaleksic.com)Seka Aleksić Foto: (Sekaaleksic.com)Na službenoj stranici poznate folk zvijezde Seke Aleksić pojavila se nova fotografija na kojoj su njezine grudi u prvom planu. Čim se atraktivna fotografija pojavila na internetu, kako pišu srpski mediji, krenula je "lavina komentara o Sekinim glavnim atributima".

Na gotovo svim srpskim forumima još uvijek se raspravlja o njihovoj veličini. Većina njezinih obožavatelja smatra da je riječ o jakoj i čvrstoj petici, dok zli jezici koji zavide na grudima seksepilne pjevačice, tvrde da je ova fotografija obrađena u Photoshopu.

Kako god bilo, u Srbiji trenutačno ne postoji muškarac koji ne zavidi njezinom zaručniku Veljku Piljkiću.

Seka Aleksić snimila spot za Podravkine pudinge
Inače, prije otprilike mjesec dana Aleksić je postala zaštitno lice srpske podružnice "Podravke", inače hrvatske tvrtke prehrambenih proizvoda.

Za marku pudinga i šlaga "Dolcela" koja je namijenjena srpskom tržištu, snimila je i reklamni spot.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika