06.11.2009. / 12:12

Autor: Andrea Belin

Baltazardan: Spektakularan povratak omiljenog junaka crtanih filmova

Povratak popularnog profesora obilježiti će se u kinu Europa na prikladnoj svečnosti na kojoj će ga zagrebački gradonačelnik Milan Bandić proglasiti dječim ambasadorom

BaltazargradBaltazargradNakon dugog izbivanja, najsimpatičiji animirani lik Profesor Baltazar se vraća u Zagreb. Povratak popularnog profesora Baltazara obilježiti će se u kinu Europa na prikladnoj svečanosti na kojoj će ga zagrebački gradonačelnik Milan Bandić proglasiti dječjim ambasadorom.

Nakon proglašenja i programa za mališane, "Baltazardan" se nastavlja na Trgu bana Josipa Jelačića koji će biti ukrašen za ovu prigodu.

Predviđen je i raznovrsni program zabave i razonode za djecu i roditelje. Svatko tko donese svoj rad do čudesnog Baltazar stroja biti će nagrađen.

Baltazarov svijet mašte

Inače, Profesor Baltazar je glavni junak crtanih filmova. On je simpatični znanstvenik koji rješava probleme svojih sugrađana uz pomoć kompliciranog stroja.

Vezane vijesti

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Bandićevi milijuni za stadion ipak Dinamu

Već ovog ljeta, unatoč manjku u proračunu, Milan Bandić je odlučio uložiti dodatnih 30 milijuna u sjevernu tribinu stadiona Maksimir. Time će gradsko… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika