06.11.2009. / 12:12

Autor: Nacionalova redakcija

Govorio neistinu: Sa Sanaderom u Marcellinu i Damir Polančec

Osim Polančeca, koji je lagao u intervju za HTV, kada je rekao da se sa Sanaderom nije ni vidio ni čuo zadnjih nekoliko tjedana, s odbjeglim premijerom su se na tajnom ručku sastali i ministri Gordan Jandroković i Bianca Matković

Restotan Marcellino, mjesto neformalnog okupljanja premijerkinih oponenataRestotan Marcellino, mjesto neformalnog okupljanja premijerkinih oponenataBivši potpredsjednik Vlade Damir Polančec nije govorio istinu kada je u srijedu, 4. studenog, u Dnevniku HTV-a rekao da se u posljednje vrijeme nije sreo s Ivom Sanaderom.

"U zadnja dva-tri tjedna Sanader je meni poslao jednu poruku, ja sam mu na tu jednu poruku kratko odgovorio i nakon toga nismo se ni čuli ni vidjeli", izjavio je Polančec u intervju koji je vodila Dijana Čuljak.

Iza leđa Jadranki Kosor

Međutim, iz pouzdanih izvora doznajemo da je Polančec prošli tjedan viđen na ručku sa Sanaderom u zagrebačkom restoranu Marcellino, neposredno prije objave Polančecove ostavke na mjesto potpredsjednika Vlade i ministra gospodarstva.

Kako je nacional.hr pisao u četvrtak, Sanader je čitav prošli tjedan u Marcellinu, u izdvojenoj prostoriji, primao sebi odane visoke HDZ-ove dužnosnike. Luksuzni restoran podno Cmroka postao je neformalni Sanaderov stožer, u kojem bivši premijer okuplja stranačke istomišljenicke, iza leđa predsjednici HDZ-a i Vlade, s ciljem povratka na vlast. Ta informacija potvrđena je nacional.hr-u iz dva neovisna izvora.

Među ostalim, sa Sanaderom su u Marcellinu sastančili ministrica Bianca Matković, ministar vanjskih poslova Gordan Jandroković te ministar unutarnjih poslova Tomislav Karamarko.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
16/6/09

Trenk, 06.11.09. 12:36

Ministar Karamarko ih prati.
Hvala bogu da je policija pocela da uhodi kriminalce i mafiju.
ILI ????


registracija
4/1/09

miroljubiv, 07.11.09. 14:32

Sve ide prema tome da će se tražiti izglasavanje povjerenja premijerki gospođi Kosor,moguć je referendum želimo li premijerku ili "premijera" na čelu vlade.Slovenci vrijede više od nas čim imaju pravo odlučivati na referendumu žele li prihvatiti arbitražu ili ne.raspad vladajuće koalicije je započeo.


registracija
25/11/06

markica, 07.11.09. 15:07

karamarko?????????

mislim da je on najveći mafijozo, veći od svih ostalih pa čak i od vic mahera, tako da na tom polju ste lako mirni i spokojni. vrana vrani oko nije iskopala.


registracija
8/4/08

starakajla, 08.11.09. 10:06

konačno se vidi ko je prava mafija u hrvatskoj


registracija
27/7/09

columbo, 08.11.09. 19:34

Vjerujem da sve to nije proslo bez Jandrokovica. On po starom dbrom obicaju skuplja cahure Sanaderu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika