06.11.2009. / 16:20

Autor: Andrea Belin

Problemi: Djevojka Kevina Federlinea trudna, on ne želi dijete

Bivšem suprugu popularne pjevačice Britney Spears to će biti peto dijete, a kako tvrde izvori bliski Federlineu, budući otac i nije previše sretan zbog toga. Iako još o tome nije razgovarao sa svojom djevojkom, Kevin navodno želi da Victoria razmisli o pobačaju

Victoria Prince i Kevin FederlineVictoria Prince i Kevin FederlineDa je Victoria Prince, inače djevojka svestranog Kevina Federlinea u blaženom stanju šuškalo se još početkom godine, međutim ovaj put bivša odbojkašica zaista očekuje dijete. Na trudnoću je počela sumnjati kada su se pojavile svakodnevne mučnine, a test za trudnoću joj je pokazao da je beba na putu.

Bivšem suprugu popularne pjevačice Britney Spears to će biti peto dijete, a kako tvrde izvori bliski Federlineu, budući otac i nije previše sretan zbog toga.

Peta sreća

"On je grozan kad je u pitanju kontracepcija. Kevin misli da je briga oko zaštite ženin posao", kazao je neimenovani izvor. Iako još o tome nije razgovarao sa svojom djevojkom, Kevin navodno želi da Victoria pobaci.
Inače, iz braka s Britney, Federline ima dvoje djece, četverogodišnjeg Seana Prestona i trogodišnjeg Jaydena Jamesa, a osim toga otac je i sedmogodišnje Kori i petogodišnjeg Kaleba koje mu je rodila bivša djevojka Shar Jackson.

Vezane vijesti

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Kava u trudnoći ili uz dojenje ne utječe na san beba

Ispijanje šalice ili dvije kave tijekom trudnoće ili dojenja neće utjecati na kvalitetu sna novorođenčeta, pokazalo je brazilsko istraživanje koje je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika