09.11.2009. / 12:37

Autor: Boris Bilas

Primorac krenuo u kampanju: Hrvatskom vladaju 'hajduci'

Primorac je poručio biračima da je ovo posljednja šansa, jer ako na izborima ne pobijedi čovjek koji će znati izgraditi novu Hrvatsku, ostat ćemo sljedećih pet godina u blatu te je svoje simpatizere pozvao na punu mobilizaciju

Dragan Primorac; Foto: Krasnodar PeršunDragan Primorac; Foto: Krasnodar Peršun"Svi koji me podupirete počnite sa mnom već danas graditi novu Hrvatsku", rekao je Dragan Primorac koji se danas u hotelu Westin i službeno kandidirao za predsjednika RH. Rekao je kako mu je cilj da kao predsjednik izgradi Hrvatsku u kojoj će vladati poštenje, rad i domoljublje.

Primorac je rekao da je ljudima dosta dviju velikih stranka koje se međusobno nabacuju blatom. Ustvrdio je i kako Hrvatskom vladaju "hajduci kojih ima čak i među predsjedničkim kandidatima", pa dodao da poštuje ostale kandidate, ali i da će u kampanji otvoreno reći "sve o svima".

"Hrvatska je na koljenima i treba predsjednika čistog i poštenog koji se može okrenuti iza sebe. Malo je takvih među ostalim kandidatima, a od danas ću o svakom početi govoriti istinu", poručio je bivši ministar znanosti, obrazovanja i športa.

Primorca su u na početku utrke za Mesićeva nasljednika podržale brojne javne osobe, među ostalima i poznati oftalmolog dr. Nikica Gabrić, koji mu je i voditelj stožera, sportaši Nikolaj Pešalov, Franjo Arapović te Zoran Primorac, a primjećeni su i Tereza Kesovija, Boris Ljubičić i Vedran Mlikota.

Objavu kandidature pomagalo je više aktivista, među njima i 30-tak splitskih srednjoškolaca koji su, mašući hrvatskim zastavama i plakatima s Primorčevim likom te uzvicima "Dragane, Dragane", dočekali Primorca ispred hotela. Po njihovim riječima, da bi na vrijeme autobusom stigli u Zagreb probudili su se prije četiri sata ujutro.

Između ostalog, Primorac je poručio biračima da je ovo posljednja šansa, jer ako na izborima ne pobijedi čovjek koji će znati izgraditi novu Hrvatsku, ostat ćemo sljedećih pet godina u blatu te je svoje simpatizere pozvao na punu mobilizaciju, da od kuće do kuće, od ulice do ulice svjedoče o njegovu poštenju.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 09.11.09. 12:48

volio bih te viditi na Pantovcaku ali sumjam da je nas narod zreo za postenje ,domoljublje i posteni rad jaki su jos Udbasi,ali ti zelim mnogo srece i puni uspjeh,,,upravo bih nam takav trebao....


registracija
8/8/09

tovar62, 09.11.09. 13:02

eh nesto zaboravih Samo o svakome reci istinu svi su u nesto upleteni,,,,


registracija
16/6/09

Trenk, 09.11.09. 13:49

Nemojte gospodine Primorac govoriti o drugima, recite nam o sebi, ali svu istinu.
To sto ste do juce sjedili u hajduciji i to kao jedan od glavnih hajduka i nije veliki problem, koliki je onaj za koju hajduciju danas radite i ko vas salje, a nisu bolji ni oni koji Vas podrzavaju.
P.S.
Dr Ivan Djikic je upravo primio jednu od najprestiznijih nagrada u svijetu za svoj znanstveni rad. Sjetite se Vaseg odnosa prema njemu,a i prema ucenicima i studentima kojima ste rasturili obrazovanje, a onda nestali u Izrael. Ma bravo "buduci predsjednice" !


registracija
9/11/09

superhik, 09.11.09. 15:37

Postavio bih jedno pitanje kandidatu koji ce od sada govoriti samo istinu:
Kako to da ima status branitelja a citavo vrijeme rata je bio u Americi? Zar se domovinski rat odvijao i na americkom teritoriju?


registracija
4/1/09

miroljubiv, 09.11.09. 18:48

Primorac spominje blato i kaljužu.asocijaciju većine Hrvata koji ne znaju i ne žele ništa naučiti osim dvokoraka HDZ-SDP igrača.kaljuža s glibom u blatu primiče se s Bandićevog plakata i dotičnog koji drži ruke skrivene u džepovima.o kojoj novoj Hrvatskoj Primorac priča,dal o novom svjetskom sotonskom poretku za kojim dreči i gospođa Merkel? na mikročipirani svijet onih koje neće pomesti CIA ubačena "svinjska gripa"?


registracija
8/8/09

tovar62, 10.11.09. 07:43

opet neki stari udbasici a tko je vama dobar....recite neko ime....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika