09.11.2009. / 13:23

Autor: Nacionalova redakcija

Tradicionalna fešta u Tvornici: Martinje uz koncert Gustafa i istarska vina

Grupu, koja u prosjeku nastupa više od 150 puta godišnje, predvodi pjevač i majstor ceremonije Edi Morožin koji je i sâm vinar i uopće vrstan poznavatelj vinske tematike - što bi se moglo reći i za ostale članove družine

Već tradicionalna proslava Martinja uz koncert Gustafa u Tvornici kulture održat će se ovog petka 13. studenoga u zagrebačkoj Tvornici kulture. Za opuštenu atmosferu pobrinut će se i mlada istarska vinarska sedmorka "Crnobijeli svijet": Tikel, Cuj, Trapan, Cossetto, Terzoli, Damjanić i Geržinić.

Takva kombinacija za nepce i grlo dobija najprimjereniju glazbenu podlogu u Gustafima čiji su doprinosi svakoj svetkovini vina i dobrog raspoloženja odavno postali legendarni. Kako i ne bi kad grupu, koja u prosjeku nastupa više od 150 puta godišnje, predvodi pjevač i majstor ceremonije Edi Morožin koji je i sâm vinar i uopće vrstan poznavatelj vinske tematike - što bi se moglo reći i za ostale članove družine.

Tex Mex, danzon, ranchera, calipso cajun, rokenrolić, šalša i rio grande balada samo su neke oznake stila njihovih pjesama koje će vas u najtužnijem izdanju natjerati da pogledate u dno čaše, a u najveselijem da se rasplešete preko svake mjere.

Cijene karata su 60 kn u pretprodaji i 80 kn na dan programa, a mogu se kupiti na blagajni Tvornice i u Profil Megastoreu te u sustavu Eventim.

Vezane vijesti

Eksplozija u tvornici streljiva u Goraždu, radnik teško ozlijeđen

Eksplozija u tvornici streljiva u Goraždu, radnik teško ozlijeđen

Jedan radnik teško je ozlijeđen u petak u eksploziji koja se dogodila u tvornici streljiva u Goraždu u istočnoj Bosni, potvrđeno je iz uprave… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika