09.11.2009. / 15:17

Autor: Andrea Belin

Je li Tom Cruise poludio: Pokušava umom pomaknuti predmete

Kako tvrdi bivši član Scijentološke crkve Marc Headley, hollywoodski glumac je pokušavao umom pomaknuti boce i pepeljare. Zbog ovakvih stvari, ljudi iz vanjskog svijeta supruga Katie Holmes nisu smatrali herojem već su ga doživljavali kao nakazu

Tom CruiseTom CruiseHollywoodski glumac Tom Cruise u početku je bio izrazito popularan među sljedbenicima Scijentološke crkve, naročito jer je u ove redove doveo jako puno sljedbenika, međutim kasnije se situacija promijenila.

Kako tvrdi bivši član Scijentološke crkve Marc Headley u svojoj knjizi "Blown for Good", sljedbenici crkve redovito su morali gledati snimke glumca na kojima je prikazivan kao "superheroj".

To je zasigurno jedan od razloga zašto su ga prestali simpatizirati, a popularnost mu je naglo pala kada je pokušavao postići kontrolu uma nad nekom predmetima.

Kako tvrdi Headley, sljedbenici scijentologije, a i hollywoodski glumac redovito su pričali s knjigama, bocama i pepeljarama kako bi ih natjerali da se pomaknu.

Tomova kći ipak nije sljedbenica scijentologije

Podsjetimo, nakon dugotrajnih rasprava, hollywoodski glumac Tom Cruise i njegova supruga Katie Holmes nedavno su ipak odlučili da je predškolski katolički centar Joki u Bostonu najbolji izbor za njihovu trogodišnju kćer Suri.

Katie Holmes je članica scijentološke crkve postala tek 2005. godine, nedugo nakon što je počela vezu s Tomom, međutim neki neimenovani izvori tvrde da Kate u posljednje vrijeme izbjegava obrede.

Vezane vijesti

Katie Holmes i Tom Cruise više ne žive zajedno?

Katie Holmes i Tom Cruise više ne žive zajedno?

Hollywoodskoj glumici Katie Holmes očigledno je voda došla do grla. Kako javljaju strani mediji, ona i Tom Cruise više ne žive zajedno. Kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika