12.11.2009. / 11:14

Autor: Andrea Belin

Igor Štimac: Iako se trudim, nisam osobito privlačan ženama

Premda se kuloarima šuškalo mjesecima da je za njegov razvod kriva treća osoba, trener nogometnog kluba Zagreb je takve navode demantirao kazavši da je on jedini krivac za ovakav razvoj situacije. Osim toga, bivši nogometaš smatra da i nije osobito privlačan ženama

Igor ŠtimacIgor ŠtimacU jučerašnjoj emisiji In Magazin gostovao je trener nogometnog kluba Zagreb, Igor Štimac. Kako je bilo i za očekivati, glavna tema razgovora bio je njegov raskid braka sa suprugom Suzanom s kojom je živio dvadesetak godina.

Iako se kuloarima šuškalo mjesecima da je za njegov razvod kriva treća osoba, Štimac je takve navode demantirao kazavši da je on jedini krivac za ovakav razvoj situacije.

"Za moj razvod nije kriva treća osoba, imao sam dvadeset divnih godina. Nisam tip koji leži na kauču pokriven dekicom, morao sam zbog posla puno putovati i tu je došlo do problema", priznao je bivši nogometaš i dodao da unatoč tome što ga mnogi smatraju velikim zavodnikom, nije osobito privlačan ženama.

Predsjednik HNS-a

Na kraju je otkrio da se u skoroj budućnosti vidi kao predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza.

"Godi mi što me on ne spominje, jer pokazuje da sam ja daleko od onog što on predstavlja. Zagreb nije moj krajnji cilj, ali samo nebo zna što će biti. Nogomet je moja ljubav", komentirao je Štimac zahlađene odnose s trenutačnim predsjednikom HNS-a Vlatkom Markovićem.

Vezane vijesti

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

UEFA kaznila HNS s 80.000 eura

Europska nogometna organizacija (UEFA) kaznila je Hrvatski nogometni savez (HNS) s 80.000 eura zbog neprimjerenog ponašanja hrvatskih navijača na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika