16.11.2009. / 10:53

Autor: Boris Bilas

Optimistični kandidati: Josipović uvjeren u pobjedu nakon prvog kruga

"Odlučan sam Hrvatsku učiniti pravednom zemljom. Imam savez s građanima i ovih 117 tisuća potpisa što smo ih predali govori o tome. Zajedno s građanima učinit ću Hrvatsku pravednom, poštenom i prosperitetnom zemljom", poručio je

Zoran Milanović i Ivo JosipovićZoran Milanović i Ivo JosipovićNa dan kada završava rok za predaju minimalno 10 tisuća potpisa, u Državnom izbornom povjerenstvu poprilična je gužva. Samo nekoliko minuta nakon što je kandidat HDZ-a Andrija Hebrang predao svojih 140 tisuća potpisa, u zgradi Hrvatskog Sabora pojavio se i SDP-ov kandidat Ivo Josipović.

On je DIP-u predao nešto više od 117 tisuća potpisa, te je, jedanko kao i Hebrang, uvjeren kako drugi krug predsjedničkih izbora neće biti potreban.

Hrvatska je 'gladna pravde'

"Nastojat ću pobijediti već u prvom krugu", izjavio je Josipović novinarima, koje je zanimalo koje predsjedničke kandidate vidi u drugom izbornom krugu.

"Svejedno mi je tko će biti moj protukandidat, ja ću pobijediti", odgovorio je Josipović na opetovani upit novinara.

Naglasio je kako je Hrvatska danas "gladna pravde", da joj treba rad i poštenje.

'Imam savez s građanima'

"Odlučan sam Hrvatsku učiniti pravednom zemljom. Imam savez s građanima i ovih 117 tisuća potpisa što smo ih predali govori o tome. Zajedno s građanima učinit ću Hrvatsku pravednom, poštenom i prosperitetnom zemljom", poručio je.

Josipović je u izborno povjerenstvo došao u pratnji predsjednika SDP-a Zorana Milanovića i još nekoliko predstavnika vrha stranke.

Vezane vijesti

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Dio EU-a ili neke slične organizacije

Glavna poruka konferencije "Facing Tomorrow 2012" je pogled u budućnost, a sudionicima konferencije koja se pod pokroviteljstvom izraelskog… Više

Komentari

registracija
16/11/09

PANTERA, 16.11.09. 13:21

Hrvatskoj samo ne fali SAMOPOUZDANJA -----svi kandidati VEĆ na Pantovčaku....


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika