16.11.2009. / 13:42

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza: Popušta panika oko pandemije, seks skandali izazivaju agresiju

Ugledna business astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan u kojemu će biti graničnih sukoba sa Slvencima, ali predviđa i loše vijesti iz svijeta, a kaže i kako će osoba bliska američkom predsjedniku doći u središte pozornosti

Anđelka SubašićAnđelka SubašićUlazimo u jedan uzbudljiv tjedan, u svakom pogledu. Nešto mirnije retorike i malo više optimizma, bolje rečeno zdravog razuma. Mediji su jako važan faktor koji može doprinijeti da se svi bolje osjećamo. Čini se da će ovaj tjedan dati razumnim ljudima šansu da smiruju paniku.

Neki seksualni skandali zauzimaju vodeće mjesto. Biti će ih u svakom slučaju. Izazivati će i drastične primjere agresije.

Pandemijska panika će malo popustiti iako će se smrtnost u zemlji povećati ali ne isključivo na temelju svinjske gripe. Srčane tegobe, vatreno oružje i prometne nesreće uzeti će svoje žrtve. Uglavnom mladi ljudi, jaki i ljutiti, dirigiranom motivacijom izazivati će incidente i nesreće.

Kada smo već kod mladih, skupine će organizirati proteste na granici sa susjedima Slovencima. O tome će pisati i inozemni mediji. Strani mediji pisati će i o našim medijima (ne baš lijepe stvari), a k tome će jedan novi licencni medij biti pokrenuti u Hrvatskoj.

Oporbeni čelnik biti će najveća kočnica za rad vlade jer će blokirati aktivnosti kada god to bude moguće. Tranziti govore da on proživljava vlastitu krizu srednjih godina i unutarnje frustracije preslikava na ponašanje u politici.

Iz svijeta će loše vijesti dolaziti iz Pakistana: eksplozije, sukobi, pokušaj atentata. SAD će ponovno imati potrese u ekonomiji i to sa državnim tvrtkama i federalnom bankom, ali će se pokrenuti i novi val investicija i optimizma. Prijatelji(ca) američkog predsjednika biti će uzrok stresa.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika