17.11.2009. / 16:23

Autor: Nacionalova redakcija , Hina

Stipe Gabrić: Moje isključivanje iz stranke "odluka je jednog utopljenika"

Stipo Gabrić Jambo iz stranke je izbačen zbog nepoštovanja statuta uključivanjem u kampanju nezavisnoga predsjedničkog kandidata Milana Bandića i, prije toga, kandidiranjem na nestranačkim listama u svibnju

Stipe Gabrić JamboStipe Gabrić JamboStipe Gabrić Jambo prokomentirao je odluku dubrovačko-neretvanskoga Županijskog odbora HSS-a o njegovom isključivanju iz stranke nazvši ju "odlukom jednog utopljenika".

"To je jedan očajnički čin jednog čovjeka, Ive Muje, koji ide raspustiti najbrojniju i najuspješniju stranačku organizaciju u Dubrovačko-neretvanskoj županiji", rekao je novinarima Jambo, inače saborski zastupnik i gradonačelnik Metkovića. Dodao je da će se izborna skupština Županijskog odbora stranke održati 5. prosinca, a raspuštanje metkovske organizacije bio je jedini način da se predsjednik županijskoga HSS-a Ivo Mujo "sa svojom svitom zadrži na čelu".

Bandić je moj prijatelj

Istaknuo je da ima svoj politički put, a u vezi s Milanom Bandićem rekao je kako je on njegov prijatelj te da ima ustavno pravo odlučiti za koga će glasovati.

Dubrovačko-neretvanski Županijski odbor HSS-a jučer je raspustio gradski ogranak u Metkoviću, a Stipu Gabrića Jamba isključio je iz stranke.

Kako je na konferenciji za novinare jučer rekao predsjednik županijskog HSS-a Ivo Mujo, Stipo Gabrić Jambo iz stranke je izbačen zbog nepoštovanja statuta uključivanjem u kampanju nezavisnoga predsjedničkog kandidata Milana Bandića i, prije toga, kandidiranjem na nestranačkim listama u svibnju.

Vezane vijesti

'Neću vratiti mandat'

'Neću vratiti mandat'

Saborski zastupnik Damir Bajs, kojega je Predsjedništvo HSS-a suspendiralo i do danas mu dalo rok da stranci vrati saborski mandat, poručio je da… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 17.11.09. 23:38

Svako malo eto nam Jamba da nam nije dosadno. Jadna drzavo tko ti kapu kroji i koje spodobe te rascerupase!? No, dobro je ako je Anti Tomicu dobro.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika