17.11.2009. / 19:15

Autor: Martina Čizmić

Promjene u Podravci: Uhićena trojka odlazi, na čelu NO Ljubo Jurčić

NO jedino morao pronaći način kako da se to obavi bez kršenja njihovih ugovora i isplate visokih otpremnina

Ljubo JurčićLjubo JurčićSjednica Nadzornog odbora Podravke, koja je sazvana za sutra u 13 sati promijeniti će neke stvari toj tvrtki. Ono što je više-manje poznato dan prije sjednice je ime prvog čovjeka Nadzornog odbora. To bi trebao biti Ljubo Jurčić.

Kako piše Večernji list, Jurčić će najvjerojatnije biti imenovam predsjednikom NO-a, dok su sve ostale točke još uvijek otvorene.

Kako Večernji saznaje, najvjerojatnije se će povesti rasprava o opozivu trojca iz Uprave koji je trenutno u Remetincu - Zdravka Šestaka, Saše Romca i Josipa Pavlovića. Najizglednije je da će njih trojica biti smijenjeni sa mjesta članova uprave, a nije isključeno ni da dobiju otkaze. NO jedino morao pronaći način kako da se to obavi bez kršenja njihovih ugovora i isplate visokih otpremnina.

Borba Polančeca i Friščića

Također razgovarati će se i o financijskom stanju kompanije, kao i šteti koja je nastala u cijeloj aferi.

Prema nekim informacijama, ističe Večernji list, na članove NO-a i dalje pokušavaju utjecati šef HSS-a Josip Friščić i bivši ministar gospodarstva Damir Polančec. Navodno Polančec spomenutu trojku želi zadržati u Upravi jer im krajem tjedna ističe jednomjesečni pritvo, pa bi se oni u teoriji mogli vratiti na svoja mjesta. S druge strane Friščić bi na čelu Uprave želio vidjeti svog čovjeka, Miroslava Vitkovića.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 18.11.09. 08:28

sve u ruke Imocanima i Hercegovcima pa ce sve da cvjeta,,,ljudima koji su sposobni za trgovinu i sverc...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika